VIDEO UPDATE Plan roșu de intervenție în Teleorman. Două autocare și un TIR s-au ciocnit. 18 persoane implicate în accident

Ultima actualizare:

 Patru persoane, printre care şi doi minori, care au suferit răni în accidentul de vineri de pe E70, din localitatea teleormăneană Bujoreni au fost transportați la spital. Un autobuz şi un autotren au ars în urma impactului, incendiul fiind lichidat, a anunţat Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, relatează Agerpres.

  „Din informațiile primite, în accidentul rutier au fost implicate 18 persoane, 4 dintre acestea, 2 adulți și 2 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte 3 persoane au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Alexandria. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme”, transmite ISU. Planul roșu de intervenție a fost dezactivat.  

Știre inițială

Un accident în care au fost implicate două autocare şi un TIR a avut loc vineri dimineaţă pe E70, între localităţile Bujoreni şi Prunaru. ISU Teleorman a activat Planul Roșu de intrevenție, anunță Agerpres, iar la fața locului sunt așteptate ajutoare din partea ISU București și ISU Giurgiu. Cel puțin 60 de persoane ar fi implicate în accident. 

Foto: Facebook/Alexandria, Teleorman
Foto: Facebook/Alexandria, Teleorman

 Un microbuz a ars în totalitate 

Accidentul deosebit de grav în care sunt implicate mai multe vehicule a avut loc pe E70 între localitățile Bujoreni si Prunaru. Unele informații de la fața locului vorbesc despre un TIR, un microbuz și un autobuz în care se aflau muncitori care se îndreptau spre un punct de lucru din București.

Microbuzul ar fi ars complet în urma impactului. La fața locului a ajuns un elicopterul SMURD pentru a prelua victimele.

14 Ambulanțe SMURD și de la SAJ Teleorman au ajuns la locul accidentului pentru a prelua victimele, numărul persoanelor implicate în evenimentul rutier grav fiind foarte mare.  Autoritățile au cerut și ajutorul celor din Giurgiu și sunt așteptați salvatori din București. 

Se încearcă recuperarea a cât mai multor persoane. În cele două autocare s-ar fi aflat peste 60 de oameni, potrivit celor de la fața locului.

Foto: Facebook/Alexandria, Teleorman
Foto: Facebook/Alexandria, Teleorman

Din primele informații ar fi 4 victime care ar fi suferit răni grave.

Soseaua care leaga Alexandria de Bucuresti este complet blocata.

Salvatorii primesc întăriri din București și Giurgiu 

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul roşu de intervenţie. La faţa locului, echipajele operative intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, opt echipaje SMURD şi şase ambulanţe", precizează ISU Teleorman.

Conform sursei citate, în sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două echipaje SMURD.De asemenea, de la nivelul ISU Bucureşti-Ilfov au fost suplimentate forţele de intervenţie cu o ambulanţă SMURD cu medic şi o autospecială pentru transport victime multiple.   

Accidentul vine la doar câteva zile după un altul deosebit de grav petrecut pe Autostrada București - Pitești. Un microbuz  în care se aflau șoferul și patru pasageri a fost strivit între două TIR-uri. Cei cinci oameni din microbuz au murit pe loc. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net