O femeie cu un copil în brațe, lovită de un camion pe trecerea de pietoni

Ultima actualizare:

Accident șocant în Buzău! O femeie care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, și care ținea un copil mic în brațe a fost izbită de un camion. Accidentul a avut loc în localitatea Smeeni din Buzău și a fost surprins de camerele video din zonă.

image

Lovită de camion în timp ce ținea copilul în brațe

O femeie de 21 de ani care traversa strada pe o trecere de pietoni pe DN 2C, în localitatea Smeeni, ținându-și în brațe copilul de doi ani, a fost accidentată de un autoturism. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Buzău, femeia traversa regulamentar strada. 

În imagini se vede cum mama, care ținea copilul în brațe, pășește pe zebră. Femeia chiar se uită spre stânga de unde venea un camion. Mama și copilul sunt loviți în plin.

Tânăra și copilul de doi ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, duoă ce au fost evaluate medical la fața locului de un echipaj sosit în scurt timp după accident. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce copilul nu a suferit răni în urma impactului, precizează IPJ Buzău.

Autoutilitara era condusă de un șofer de 65 de ani din Pătârlagele, probbail din neatenție a accidentat femeia care se angajase în traversarea străzii în zona marcajului pietonal, având în brațe copilul.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Doar anul acesta, cel puțin cinci accidente s-au produs în acea zonă.

Cinci morți pe Autostrada București Pitești

Marți, 19 septembrie, pe Autostrada București Pitești a avut loc un groaznic accident de circulație, soldat cu cinci persoane decedate.

Un microbuz în care se aflau cinci persoane, inclsuiv șoferul, un tânăr de 34 de ani, a fost izbit din spate de un TIR și strivit de un alt TIR din fața lui.

Pasagerii și șoferul nu au avut nicio șansă.

În urma impactului, microbuzul a fost atât d edeformat, încât pompierii, sosiți la fața locului, au avut nevoie de o oră ca să își dea seama despre ce tip de autoturism este vorba. În timpul descarcerării au fost descoperite cinci trupuri fără viață.

O adolescentă de 16 ani a murit în Neamț

Și în Neamț a avut loc o tragedie rutieră, marți, 19 septembrie. O maşină, două autoutilitare şi un TIR s-au ciocnit puternic în localitatea Gherăești din județul Neamț. Trei persoane au rămas încarcerate în urma impactului. Pentru o adolescentă de 16 ani nu s-a mai putut face nimic, ea suferind răni incompatibile cu viața.

O femeie și doi bărbați, răn iți grav în accident au fost transportați la spitalul din Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net