După românca din Spania, o alta cade în plasa unui fals turist. I-a cerut portofelul pentru a "studia" moneda naţională

O femeie din Ploieşti a fost păcălită de un fals turist străin care a abordat-o pe stradă, cerându-i să îi spună ce monedă se foloseşte în România. Femeia, foarte săritoare, a scos portofelul și i l-a dat bărbatului ca să îl lase să „studieze” bancnotele din el. Femeia și-a dat seama mai târziu că i s-au furat banii și a mers la Poliție. 

„Turistul”, un bucureștean de 64 de ani

Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg

Potrivit datelor comunicate, joi, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, femeii i-a fost furată în acest fel suma de 200 de lei.

„La data de 10 aprilie, poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către o femeie de 63 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că ar fi fost înşelată de un bărbat necunoscut cu suma de 200 de lei.

Din verificări, a rezultat faptul că femeia ar fi fost abordată de un bărbat care vorbea engleză, fiind întrebată de acesta ce monedă se foloseşte în această ţară, context în care femeia i-ar fi înmânat portofelul pentru a studia bancnotele pe care le avea în acesta, ulterior portofelul fiind înapoiat. La scurt timp a observat că din portofelul în cauză lipsesc 200 de lei", arată sursa citată.

În urma verificărilor efectuate în zona comiterii faptei, a fost depistat bănuitul, un bărbat de 64 de ani, din municipiul Bucureşti, care a recunoscut fapta, restituind femeii banii.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

O altă româncă a fost păcălită de „Brad Pitt”

Cazul româncei din Spania care a crezut că a fost abordată pe internet de celebrul actor Brad Pitt a fost intens mediatizat. Femeia a purtat mai multe discuții cu un bărbat care s-a dat drept Brad Pitt, iar românca l-a crezut. Nu i s-a părut nimic dubios când i-a cerut bani, iar femeia i-a trimis solicitată.

În vârstă de 62 de ani, Elena Cornea, este stabilită în Ourense de 12 ani. Ea a căzut în plasa escrocilor după ce a primit dovezi aparent convingătoare că vorbea cu vedeta de la Hollywood.

Într-un interviu acordat publicaţiei La Region, românca a recunoscut că s-a lăsat păcălită și a transferat suma de 1.300 de euro.

Escrocii au folosit diverse tactici pentru a-i câştiga încrederea, inclusiv furnizarea unei fotografii cu un permis de conducere ce părea a-i aparţine celebrului actor american.

„Am rămas fără cuvinte", a spus românca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net