Ei sunt cei doi soți găsiți morți la Gura Portiței. Aveau trei copii. Comunitatea este în stare de șoc

Ultima actualizare:

Cei doi soți găsiți morți pe o plajă la Gura Portiței sunt dintr-o comună din județul Iași. Violeta și Viorel plecaseră în vacanță, iar familia nu își explică ce s-ar fi putut întâmpla. Femeia a fost găsită cu leziuni în zona gâtului incompatibile cu viața, iar bărbatul înecat. Poliția presupune că este vorba de o crimă urmată de sinucidere. Familia și cunoscuții celor doi soți sunt în stare de șoc. 

image

Aveau trei copii

Cei doi soți, Violeta și Viorel Burduhosu aveau în jur de 45 de ani și aveau casă în comuna Todirești, județul Iași.

Bărbatul era maistru la societatea de vinuri Cotnari, iar ea casnică, scrie Ziarul de Iași.

De asemenea, soții Viorel și Violeta Burduhosu aveau trei copii: o fată căsătorită în Anglia, una care trebuia să se mărite la anul și mezina familiei minoră.

Corpurile celor doi soți găsite fără viață.

Cuplul  plecase din județul Iași pentru câteva zile de vacanță în Deltă. La Gura Portiței au ajuns cu barca și au luat doar o noapte. În acea noapte, însă, au murit amândoi. A doua zi, personalul pensiunii i-a sunat și i-a căutat pentru că cei doi ar fi trebuit să elibereze camera și să predea cheia. 

Câteva ore mai târziu, a fost găsit pe plajă trupul fără viață al bărbatului. Șa doi kilometri distanță a fost găsită și femeia. Prezenta leziuni grave în jurul gâtului.

Familia este în stare de șoc

În comuna Todirești toată suflarea este în stare de șoc. Familia celor doi nu își revine și nu găsește nicio explicație la cele petrecute. Sora lui Viorel Burduhosu a scris pe facebook un meaj:

„Dumnezeu să vă ierte dragii mei! De ce a trebuit să plecați dincolo atât de devreme, lăsând în urma voastră trei flori frumoase, scufundate acu în atâta suferință? Of Doamne, dragul meu frate Reli, draga mea cumnată Vio, vom putea vreodată vindeca măcar un pic rănile ce ne rămân în suflete, că tare mai dor? Ce mă fac fără voi oare? Vă voi iubi mereu dragii mei dragi!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net