El este polițistul care s-a împușcat pe mormântul copilului său. Fiica lui, Andreea, a murit acum 23 de ani

Ultima actualizare:

Localnicii din Stăuceni, județul Botoșani sunt în stare de șoc după ce ieri, în zi de mare sărbătoare, șeful de post și-a pus capăt zilelor. Polițistul a fost găsit în uniformă, împușcat în cap, prăbușit peste mormântul copilului său. Omul era copleșit de dorul fiicei lui, Andreea. În ziua Sfântului Andrei polițistul a decis să își pună capăt zilelor.

politist mort cimitir jpg

Cristian Gheban avea 47 de ani

În cimitirul din comuna Vlăsinești, erau joi dimineața mai mulți localnici, veniți să îi comemoreze în zi de sărbătoare pe cei plecați din această lume. Unul dintre ei l-a observat pe polițistul prăbușit peste lespedea unui mormânt. Era cu fața în jos într-o baltă de sânge. A alertat poliția prin 112, iar echipa operativă sosită la fața locului a constat imediat că bărbatul, șeful de post din comună suferise răni incompatibile cu viața. Se împușcase în cap și nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Polițistul se numea Cristian Gheban, avea 47 de ani și era șeful Postului de Poliție din comuna Stăuceni, relatează botosaninews.ro

image

Joi dimineața a sosit la serviciu, apoi a fost văzut urcând în autospecială. A făcut un ultim drum, la cimitir unde și-a pus capăt zilelor la mormântul copilului său. Pistolul a fost găsit lângă trupul neânsuflețit.

Cristian Gheban s-a sinucis cu arma din dotare.

Polițistul era copleșit de dorul fiicei lui

Șeful de Post trăia o adevărată dramă. Nu a putut niciodată să depășeaacă durerea pierderii fetiței lui, Andreea, deși au trecut 23 de ani de la tragedie. Copila lui avea doar un an când s-a stins din viață.

Momentul nu a fost ales la întâmplare. Pe 30 noiembrie, ar fi fost ziua onomastică a fetiței, fiind sărbătoarea Sfântului Andrei.

Cristian Gheban era polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, de 27 de ani, fiind încadrat din anul 1996.

politist Botosani png

Era căsătorit și avea copii.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul", au transmis într-un comunicat reprezentanții IPJ Botoşani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net