Cine este polițistul care și-a pierdut viața într-o fosă septică. Acesta s-a intoxicat încercând să-și salveze prietenul

Ultima actualizare:

Mădălin Zamfir, un polițist în vârstă de 37 de ani, și-a pierdut viața după ce a intrat într-o fosă septică, pentru a încerca să-și salveze un prieten. Se pare că, amicul polițistului intrase în fosa septică să facă niște verificări. Din cauza faptului că acesta nu a mai ieșit la suprafață, polițistul nu a stat prea mult pe gânduri și a intrat după el. Din nefericire, amândoi au decedat.

Polițistul Mădălin Zamfir era căsătorit și avea doi copii. Sursa: arhiva personală.
Polițistul Mădălin Zamfir era căsătorit și avea doi copii. Sursa: arhiva personală.

Medicii nu au reușit să îi salveze

Doctorii au încercat din răsputeri să îi salveze viața prietenului polițistului, însă, nu au reușit. În schimb, polițistul a răspuns manevrelor de resuscitare. El a fost dus la spitalul din Brașov. Mădălin a fost internat la Terapie Intensivă timp de o săptămână după ce s-a intoxicat în fosa septică aflată în construcție. Din nefericire, ieri medicii i-au anunțat decesul. 

Mesajul Poliției Române

Mădălin era apreciat și ca om, dar și ca profesionist. Din acest motiv, pe rețelele de socializare au fost postate numeroase mesaje prin care cunoscuții, prietenii, colegii, și-au arătat regretul pentru acest incident tragic. Chiar și Poliția Română a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat. Un astfel de om este Mădălin Ionuț, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta de 37 de ani. Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței. Drum lin, Mădălin!”, au postat reprezentanții Poliției Române pe pagina de Facebook.

Cine a fost Mădălin Zamfir

Mădălin Zamfir, polițisul în vârstă de 37 de ani, a ocupat - pentru multă vreme -funcția de purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. Acum, acesta deținea funcția de Șef Birou Centrul Operațional Pitești. Era căsătorit, cu o colegă, și avea doi copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net