Tragedie fără margini. Un polițist din Botoșani s-a împușcat în cap pe mormântul copilului său

Ultima actualizare:

Caz șocant în Botoșani. În urma unei sesizări, polițiștii l-au găsit joi dimineață pe un coleg de-al lor mort, împușcat cu arma din dotare. Descoperirea a fost făcută în cimitirul unei comune din județ. Bărbatul era căzut peste mormântul copilului său. Polițistul avea 47 de ani este din Botoșani și, joi dimineață, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare. Cadavrul bărbatului a fost descoperit într-o comună din județ, pe mormântul fetei sale decedate, potrivit Botoșani News.

image

Prăbușit peste mormânt

Alrma la 112 s-a dat în jurul orei 10.00 dimineața. În cimitirul din localitatea Vlăsinești, din comuna cu același nume, județul Botoșani, un localnic a găsit cadavrul unui bărbat. Acesta era împușcat în cap și prăbușit pentru un mormânt. O echipă de criminaliști s-a deplasat la fața locului, iar la momentul sosirii polițistul avea răni incompatibilșe cu viața.  El prezenta o plagă împușcată la nivelul capului, cu intrare în partea stângă și ieșire în partea dreaptă. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

tragedie botosani jpg

Din primele informații reiese că este vorba despre un bărbat de 47 de ani. Acesta lucra în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani de 30 de ani, din anul 1996. Potrivit presei locale, polițiștul ar fi fost șeful de post de la Stăuceni, o comună de lângă municipiul Botoșani.

Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Polițistul, distrus de moartea copilului său

La acest moment nu se cunosc foarte multe detalii. O variantă pe care anchetatorii o iau în calcul este că polițistul și-ar fi pus capăt zilelor după moartea copilului său cel mai mic. Copleșit de durerea pierderii fetiței în vârstă de un an, omul nu și-a mai găsit echilibrul și ar fi recus la gestul sinucigaș, potrivit presei locale.

Joi dimineață a mers la mormântul copilei cu mașina de serviciu și acolo și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare.

Șeful de post este căsătorit și are copii. Trupul neîsuflețit a fost dus la IML, pentru autopsie, iar ancheta continuă.

Video Monitorul Botoșani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net