Aşa arată un cavou de milionar. Cine este omul care și-a făcut mormânt de lux în cimitirul Bellu

Pentru a se asigura că au parte de lux și pentru somnul de veci, unii milionari și-au construit cavouri demne de cele ale unor faraoni. Este cazul și unui milionar care și-a făcut mormânt de lux în cimitirul Bellu, cu patru nivele, lift și alte dotări spectaculoase.

Cine este milionarul care și-a făcut mormânt de lux în cimitirul Bellu / Foto: Pexels
Cine este milionarul care și-a făcut mormânt de lux în cimitirul Bellu / Foto: Pexels

A avut grijă să aibă parte de tot confortul și în viața de apoi și și-a făcut mormânt de lux în cimitirul Bellu! Este voba despre Tiberiu Urdăreanu, în vârstă de 70 de ani, patronul unei companii care se ocupă cu sisteme de supraveghere și securitate, un afacerist care vrea să aibă parte de lux și condiții de 5 stele după ce va înceta din viață.

Iar pentru asta a plătit nici mai mult nici mai puțin de 100.000 de euro. Mormântul său opulent, construit în anul 2003, are în total patru nivele, un lift, iar intrarea în cavou se face pe bază de cartelă și pot intra doar cei care au accesul. Are sistem de climatizare și băncuțe la intrare pentru vizitatorii săi. Construit din marmură neagră, cavoul este păzit de o poartă din fier forjat, încuiată cu un lacăt, și dispune de un sistem de alarmă pe senzori de mişcare.

 „Aşa trece gloria lumii”.

La intrare, deasupra uşii, stau cioplite cuvintele „Sic transit gloria mundi”, care în latină înseamnă „Aşa trece gloria lumii”. Astfel, cavoul este cunoscut drept cel mai tehnologizat de la Bellu. Tiberiu Urdăreanu are de departe cel mai opulent loc de veci din cimitirul Bellu din Capitală. Și totuși, cel mai mare și frumos cavou de la Bellu îi aparține lui Ion Țiriac, pentru care ar fi plătit 170.000 de euro, totul pentru a fi vecin în somnul de veci cu familiile Cantacuzino, Ghica sau Aslan.

În decembrie 2015, Urdăreanu a fost pus sub acuzare DNA, fiind suspectat de dare de mită, într-un dosar penal care îl implică și pe fostul primar al orașului Iași, Gheorghe Nichita. Primarul a fost arestat, dar Urdăreanu a fost cercetat la domiciliu.

Actorul Toni Ionescu a vizitat mormântul de lux

„Cea mai mare aroganță. Aroganța maximă o avem aici. La familia Urdăreanu, Tiberiu Urdăreanu, unul dintre cei mai mari proprietari de firmă de IT din România. A făcut această clădire din marmură neagră, arată a mausoleu, nu a mormânt. Clădirea are trei etaje subterane. Și în subteran puteți coborî cu liftul!

Cartelă de acces, aer condiționat, nu e chiar aer condiționat, e un sistem de ventilație. Să intre aer curat când vin vizitatori. Se spune că pentru mormânt s-au cheltuit 100.000 de euro. Mi se pare cea mai mare aroganță din România”, a spus Toni Ionescu, într-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net