Evită acest oraș din România! A fost desemnat cel mai urât din țara noastră: „Atmosferă de cimitir”

Ultima actualizare:

Știm care sunt cele mai frumoase orașe din țară, mai ales că în ultimii ani mai multe locații din România au fost apreciate des de presa din afară, însă care este cel mai urât oraș?

Surpriză mare! Ce oraș a fost votat cel mai urât oraș din România: „Atmosfera de cimitir”
Surpriză mare! Ce oraș a fost votat cel mai urât oraș din România: „Atmosfera de cimitir”

Cel mai urât oraș din România

De curând, Time Magazine a inclus Timișoara în topul orașelor de vizitat în România și pe lângă ea, știm că mai sunt o mulțime de orașe ce trebuie vizitate neapărat și care ne fac cinste, precum Sibiul cunoscut pentru Târgul de Crăciun sau Cluj-Napoca cu celebrul festival Untold. Totuși, de curând internauții au început o dezbatere în online pentru a afla care este orașul pe care turiștii ar trebui să-l evite. 

Potrivit PlayTech, pe cunoscuta platformă Reddit românii s-au întrecut în comentarii cu privire la orașele din țară despre care consideră că arată absolut dezolant și unde nu a trebui să mergem. În acest top neoficial se regăsesc Făgăraş, Corabia, Motru, Constanța, Ţandărei și Giurgiu, însă dintre toate Corabia a primit cele mai multe voturi negative. 

Corabia, jud. Olt (după mine, ar trebui să-și schimbe numele în Epava). Atmosfera de cimitir, nimeni pe afară, niciun semn de viață. Străzi mai rele decât la bulgari, mai multe gropi și spărturi decât am fire de păr în cap. Cale ferată lăsată în paragină, industria la pământ, evident. 90% din clădiri sunt ori abandonate, ori stau să cadă, gunoaie peste tot”, a explicat un utilizator al platformei.

În același timp și Constanța, orașul unde cei mai mulți își petrec vacanțele de vară pe litoral, a primit recenzii negative din partea oamenilor. Sezonul estival se apropie cu pași repezi, însă oameni nu se arată atât de încântați de acest oraș care ar avea un potențial turistic foarte mare.

Sincer Constanța, poate sunt părtinitor că stau aici de când mă știu și îi știu toate neajunsurile, dar e mare păcat ca un oraș cu atât potențial sa ajungă în halul ăsta. Înainte eram pe locul 2 în țară ca importanță și acum cu multă indulgență mai intrăm în top 10. Sincer, acum orașul arata ca după bombardament.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net