România la buget redus, prin ochii unor americani. Unde poți călători cu bani puțini?: „Acesta este cel mai frumos oraș al Europei. M-a făcut praf!”

Să călătorești poate fi un full time job, iar de asta s-au convins și Haley și Zach, care au ales să renunțe la viețile lor pentru a „cuceri” lumea. Și pentru că Europa înseamnă istorie, tradiție și oricine pășește pe aceste meleaguri rămâne cu amintiri frumoase, iată că aventura lor s-a dovedit a fi chiar așa. Cei doi americani au dat verdictul și în ceea ce privește cel mai frumos oraș din Europa, care se află în România. 

Haley și Zach s-au distrat pe cinste în România. Sursa foto: Adevărul.ro
Haley și Zach s-au distrat pe cinste în România. Sursa foto: Adevărul.ro

Doi americani călătoresc prin lume cu buget redus. În ochii lor, România deține cel mai frumos oraș din Europa!

Americanii îi au pe Haley și Zach, noi îi avem pe Ionuț Chiperi și Andrea Galeș, ambele cupluri le puteți urmări pe Youtube, unde postează clipuri din călătoriile lor. Dar acum vă povestim despre cei dintâi, care au plecat din State pentru a cunoaște mai bine și alte zone din lume, astfel că Europa a fost un punct de atracție pentru ei. Așadar, au ajuns și în România, unde au experimentat mâncarea tradițională, iar șederea pe plaiurile noastre mioritice i-a lăsat fără cuvinte. Vă spunem imediat și de ce!

Haley și Zach au vizitat 11 orașe cu trenul din Transilvania, primul oraș fiind Brașov. Evident, au văzut și alte zone de la noi din țară. Cine e în topul lor? Ei bine, după ce au vizitat mai multe țări, România ocupă locul 1, iar orașul favorit, considerat cel mai frumos din punctul lor de vedere, îl puteți afla de pe Adevărul.ro.

Citește toată povestea lor, dar mai ales topul orașelor unde poți călători cu buget redus. Mai multe informații, video și foto din călătoriile lor poți vedea aici.

„Scopul vlogg-urilor noastre de călătorie este să vă arătăm că nu ai nevoie de prea mulți bani ca să vezi lumea. Vino cu noi în timp ce mergem într-o mică aventură „Budget Travel” în toată Europa Centrală și de Est!”

Tot de la Haley și Zach puteți afla și cum puteți călători în România, dar și în alte țări din Europa cu buget redus. Foarte redus!

România îi are pe Haihui în 2

Vă spuneam mai sus că avem și noi plimbăreții noștri, iar printre favoriții internauților se numără Ionuț și Andrea Chiperi. Mai sunt numiți și Chiperii. Dar pe internet îi găsiți cu HaiHui în 2. Ultima lor oprire, din ce observăm, e în Islanda. Lăsăm un vlog mai jos. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub bianca dragusanu png
cub ioana nastase png
cub paula seling png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg
shutterstock 676013005b jpg
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg