Ele sunt «dependente» de silicoane!

image
Marina Dina- 2 intervenţii

Au vrut un bust perfect, ferm şi cât mai mare. Dar asta le-a costat scump pe câteva dintre vedetele autohtone.

Marina Dina, Oana Zăvoranu, Daniela Györfi sau Simona Traşcă, alias Pamela de România, au tras ceva de pe urma operaţiilor de implant cu silicon. Nu s-au învăţat minte şi au repetat intervenţiile.

Marina Dina (26 de ani) ar putea oricând să le dea sfaturi tinerelor care îşi doresc un bust mărit artificial. Fosta asistentă a lui Mihai Morar şi-a pus prima dată silicoane când avea doar 20 de ani.

Daniela Györfi- 3 intervenţii

simeon stalpnicul png

Dar pentru că îi voia şi mai mari şi pentru că i-au alunecat implanturile sub muşchi, de la efort, Dina a repetat operaţia în 2010, când a mai adăugat 350 ml de silicon la fiecare sân. La vremea respectivă, după ce a apărut la un eveniment monden cu o bluză superdecoltată, Marina avea nişte cicatrice inestetice, dar se declara mândră de sânii ei uriaşi.

Oana Zăvoranu- 6 intervenţii

simeon stalpnicul png

Simona Traşcă (32 de ani), alias Pamela de România, şi-a schimbat de trei ori implanturile. Primele silicoane şi le-a pus în 2004, când era măritată cu consulul Libanului la Chişinău. În februarie 2011, ea a suferit o nouă intervenţie la sâni. „Primele silicoane pe care mi le-am pus erau de 250 ml. După şapte ani, le-am schimbat cu unele de 300 ml. M-a operat doctorul Marek de urgenţă, pentru că mai exista un strat foarte subţire de grăsime între implant şi piele şi acesta se putea sparge. A fost o operaţie foarte complicată", ne-a povestit blonda.

După trei luni de la cea de-a doua operaţie, Simona a tras o sperietură zdravănă când i s-a sucit siliconul de la sânul stâng. A urmat o nouă intervenţie, tot la doctorul Marek Vâlcu, în iunie anul trecut, iar de atunci ea nu a mai avut probleme.

Pamela de România- 3 intervenţii

simeon stalpnicul png

Oana Zăvoranu îngroaşă rândurile vedetelor care şi-au modelat de mai multe ori bustul. Bruneta a ajuns chiar de şase ori la cuţit pentru a avea sânii la care visa. Din acest motiv, medicul care a operat-o a pus-o să semneze că-şi asumă toate riscurile. Ultima intervenţie în acest sens a făcut-o imediat după divorţul de Pepe, când Oana şi-a schimbat implanturile cu unele noi, de 200 de ml.

Daniela Györfi este prima vedetă din România care şi-a pus silicoane. Cântăreaţa şi-a mărit bustul până acum de trei ori. În urmă cu 14 ani, ea a apelat la medicul estetician pentru că avea sâni mici, însă operaţia nu a fost un succes întrucât tăietura a început să supureze şi a fost necesară o intervenţie de urgenţă.

La începutul acestui an, Daniela s-a operat din nou, pentru că după naşterea fetiţei sale, Maria, a constatat că sânii i se lăsaseră. Intervenţia a costat-o 4.000 de euro, iar vedeta este mândră acum de cum arată.

Şi vedetele de peste ocean sunt «abonate» la sâni falşi

Sânii au devenit o obsesie pentru vedete. Prima grijă după ce ajung să-şi câştige notorietatea este să-şi mărească sânii. Dacă presa le ironizează că nu le stă bine - cum s-a întâmplat în cazul Victoriei Beckham (38 de ani), care ajunsese să-şi pună implanturi mamare uriaşe după ce a slăbit cel mai mult - şi le scot, când au chef.

Pamela Anderson

simeon stalpnicul png

Britney Spears

simeon stalpnicul png

Victoria Beckham

simeon stalpnicul png

Dar nu după multă vreme îşi pun altele, de parcă şi-ar schimba o costumaţie. Sânii Pamelei Anderson (45 de ani) au tot crescut, an după an, fiindcă se tot operează şi îi schimbă. Şi Britney Spears este dependentă de silicoane şi de botox, pentru că este mereu nemulţumită de felul cum arată.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
kate middleton insarcinata
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
toamna copaci frunze galbene shutterstock
egipt harta foto brobins1.vwh.net
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg