10 sfaturi să scapi de griji la plajă

image
Ce trebuie să faci pentru a fi în deplină siguranţă pe LitoralFoto: Shutterstock

Pe perioada verii se produc cele mai multe accidente. Serialul Click! vine în ajutorul celor care vor să evite pericolele din timpul bălăcelii în mare pe perioada concediului. Te învaţăm ce trebuie să faci pentru a fi în deplină siguranţă pe Litoral.

În intervalul iunie-septembrie 2013, la nivel european salvamarii au intervenit de peste 107.510 de ori, serviciile de ambulanţă au fost solicitate de peste 5,7 milioane de ori în staţiunile de pe Litoral şi au fost salvate peste 384.000 de vieţi omeneşti. Pentru a evita eventualele pericole estivale atunci când mergeţi la mare, trebuie să ţineţi cont de câteva aspecte deloc de neglijat.Nu înotaţi decât pe o plajă unde există un salvamar.Nu înotaţi singur! Nu treceţi de geamandură!Interesaţi-vă care e cea mai apropiată secţie de poliţie.Nu intraţi în apă dacă steagul afişat de salvamar interzice acest lucru.Nu intraţi cu saltele în apă dacă vântul bate cu putere dinspre plajă.Dacă nu reuşiţi să mai reveniţi la ţărm, folosiţi un fluier pentru a atrage atenţia salvamarilor. Nu intraţi brusc în apă. Încercaţi să vă obişnuiţi mai întâi corpul încins cu temperatura apei.Interesaţi-vă înainte de a intra în apă dacă nu există vreo denivelare, bolovani sau o gaură în apropierea plajei.Evitaţi să înotaţi în zona unde circulă skijeturile sau se face ski nautic.Folosiţi vestă de protecţie şi cască atunci când practicaţi sporturi acvatice.

Citiţi mâine în Click! secretele dietei estivale perfectepentru o siluetă de vis şi o sănătate de fier.

Click! spune

Iată cum  să îţi alegi echipamentul de înot: nu te îmbrăca în şorturi largi care îţi îngreunează mişcările în apă. Dacă plaja este una cu bolovani, achiziţionează papuci de înot speciali. Ochelarii de înot trebuie verificaţi înainte de a intra în apă pentru a nu avea surprize. Nu vă sfiiţi să înotaţi cu dopuri de urechi, dacă aveţi probleme.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
George Simion protest AUR Piața Victoriei FOTO Inquam Photos Octav Ganea (2) jpg
Mark Higgins primul din dreapta jos dupa stabilirea recordului mondial pe Transfagarasan foto arhiva personala jpeg
image
image
image
image
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png