A găsit o femeie necunoscută care dormea în patul său. Povestea halucinantă a unui bărbat de 56 de ani

Ultima actualizare:

Un bărbat a ajuns acasă și a găsit o femeie necunoscută în patul său. Aceasta este povestea halucinantă a unui german în vârstă de 56 de ani. 

A găsit o femeie necunoscută care dormea în patul său
A găsit o femeie necunoscută care dormea în patul său

Venit târziu acasă, „eroul” poveștii noastre s-a trezit cu o străină în pat. Bărbatul nu a stat mult pe gânduri și a decis să sune la poliție. În vârstă de 56 de ani, bărbatul a susținut că nu o cunoaște pe persoana care se află în locuința lui. 

Sosiți la fața locului, polițiștii germani au avut la rândul lor parte de o mare surpriză. Povestea halucinantă s-a petrecut în orașul Süßen.

Vezi și: Bărbat de 24 de ani, confesiuni aberante! Face sex cu 2 femei în același timp, una fiind propria lui mătușă: „Are 46 de ani, dar încă se ține bine”

A sunat la Poliție pentru că a găsit o străină în patul său. Ce au descoperit oamenii legii

Situația bizară a fost lămurită destul de repede, în urma unor verificări normale. „Străina” care dormea în patul bărbatului era nimeni alta decât soția celui care ceruse ajutorul poliției.

Se pare că germanul consumase atât de mult alcool, încât nu a recunoscut-o, potrivit publicației Bild, transmite adevărul.

Povestea bizară nu se termină aici. Purtătorul de cuvânt al poliției a precizat că și femeia afla sub influența alcoolului. Totuși, aceasta se pare că încă știa cum arată soțul ei.

În cele din urmă, totul s-a terminat cu bine, dar cei doi germani ar trebui să renunțe măcar pentru o perioadă la băuturile alcoolice, pentru a nu avea și alte surprize în viitorul apropiat.

O altă soluție ar fi ca bărbatul în vârsta de 56 de ani să umble după el cu o poză a soției sale. N-ar strica să verifice cum arată înainte să sune din nou la poliție. Pentru această alarmă falsă, bărbatul a primit o amendă din partea poliției germane.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net