Acest bărbat are cele mai multe tatuaje cu iepuri din lume! A cheltuit o avere pentru a-și „desena” corpul

Craig Evans (42 de ani), din Țara Galilor, are o adevărată pasiune pentru iepuri! El și-a umplut corpul cu tatuaje care înfățișează acest animal și a cheltuit o avere pe aceste „desene” permanente. Craig a intrat în Cartea Recordurilor pentru că are în prezent cele mai multe tatuaje cu iepuri – un număr total de 69. Și n-are de gând să se oprească aici.

Craig Evans fotografiat în timp ce ține în brațe doi iepuri
Craig Evans are 69 de tatuaje cu iepurași (Foto: Instagram)

Craig Evans: „Iubesc estetica iepurilor”

Craig Evans, de profesie cameraman, a scos din buzunar peste 12.000 de dolari pentru a-și tatua iepuri pe corp. A apelat la artiști tatuatori din toată lumea, călătorind în țări precum Japonia, Coreea de Sud, Spania, Franța și Statele Unite ale Americii, pentru a-și mări colecția. Primul tatuaj cu iepure și l-a făcut în 2009, potrivit publicației britanice Metro.

Tatuaje cu iepuri
Câteva dintre tatuajele cu iepuri ale lui Craig Evans (Foto: Instagram/Guinness World Records)

Câțiva ani mai târziu, și l-a făcut și pe al doilea, în New York, iar de atunci s-a hotărât să aibă mai multe tatuaje cu acest animal adorabil. Desenele variază foarte mult, de la piese hiperrealiste în negru și gri până la desene animate colorate și chiar roboți cu aspect futurist. El a mărturisit că obsesia lui pentru creaturile blănoase a început în copilărie, cu iubirea lui pentru personaje de desene animate precum Bugs Bunny, Roger Rabbit și Thumper.

„Îmi place estetica unui iepure. Sunt niște creaturi atât de drăguțe, iar juxtapunerea de a obține ceva atât de drăguț ca un tatuaj, care este de obicei renumit ca ceva pe care și-l face doar o persoană dură, este ceva ce îmi place foarte mult. Din păcate, nu am iepuri, deoarece am un câine terrier pe nume Bertie. Nu cred că s-ar înțelege.”, a spus bărbatul. Craig a explicat că are și un tatuaj cu Bertie, deși câinele este portretizat purtând o bandană cu iepuraș, pentru a nu se rupe de estetica generală a tatuajelor sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
saptamana luminata
flori jpeg
image png
1 femeie menopauza jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net