Cei mai tari «pictori pe piele» vin la Bucureşti. Cel mai aşteptat eveniment din domeniu se va desfăşura în perioada 20-22 octombrie 2023

După o pauză de patru ani, Convenţia Internaţională de Tatuaje, cel mai mare eveniment dedicat acestei arte, body piercingului şi body paintingului, va avea loc la Bucureşti. Evenimentul organizat de Costi Azoiţei se va desfăşura weekendul acesta, la Palatul Bragadiru, unde vor face show cei mai tari tatuatori veniţi din toată lumea. Alex Pancho, Jacob Angel, Remis, James sunt doar câţiva artişti de renume care vor fi prezenţi la Convenţie.

Remis este un tatuator celebru care îşi va arăta măiestria la Buureşti
Remis este un tatuator celebru care îşi va arăta măiestria la Buureşti

O veste bună pentru iubitorii de tatuaje! După o absenţă de patru ani, cel mai aşteptat eveniment din domeniu se va desfăşura în perioada 20-22 octombrie 2023, în Bucureşti, la Palatul Bragadiru. Convenţia Internaţională va reuni profesionişti din Europa, dar şi din America sau Asia, care îşi vor arăta măiestria în stiluri variate, precum: arta japoneză, dark, realistic, fantasy, crazy, tribal, alb-negru sau color. Costi Azoiţei este cel care de 11 ani reuşeşte să organizeze cu succes acest eveniment de anvergură internaţională. “Am reuşit să aduc peste 120 de artişti tatuatori profesionişti din Peru, China, Thailanda, Argentina, Statele Unite şi cam din toată Europa.

Inedit: concurs de fluierat după femei

Convenţia de Tatuaje este în sine un festival de 3 zile, cu multe spectacole, concerte Pop, Rap, Folk Rock, show-ri de circ, la freak show cu Jacob Angel care vine din Columbia, plus multe alte spectacole de la shibari, la concursuri de tatuaje. Avem invitaţi artişti de la Cargo, Fără Zahăr, Glance şi mulţi alţii. Programul convenţiei include concursuri, spectacole de magie, acrobaţie, muzică live şi şansa de a intra în contact cu unii dintre cei mai cunoscuţi artişti din lumea tatuajelor şi body art performers”, a spus Costi Azoiţei, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti tatuatori din România şi organizatorul evenimentului.

Costi Azoiţei organizează iar Convenţia Internaţională de Tatuaje după 4 ani de absenţă
Costi Azoiţei organizează iar Convenţia Internaţională de Tatuaje după 4 ani de absenţă

În programul Convenţiei figurează şi concursuri inedite, precum: concursul de Strâmbături, concursul de fluierat după femei sau cel de bătaie cu degetele de la picioare, care vor destinde invitaţii. În perioada de presale, preţul biletelor de acces pentru o zi este 50 lei, abonamentul 150 lei, iar abonamentul VIP care include şi o petrecere dedicată lor şi invitaţilor speciali 500 lei.Inedit: concurs de fluierat după femei

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net