Acesta este planta care te protejează ca un scut împotriva ghinionului. Dacă o ai acasă, ești ferit de lucrurile rele

Anthurium, o plantă exotică și frumoasă, este adesea menționată în contextul Feng Shui, ca fiind un protector împotriva energiilor negative.

anthurium resized 58a47c133df78c475875c803 jpg jpeg

Planta care te protejează ca un scut împotriva ghinionului

Potrivit principiilor Feng Shui, anthuriumul are o influență puternică asupra energiilor negative. Se crede că planta emite energie pozitivă și armonioasă, care poate contracara influențele negative și poate proteja împotriva ghinionului sau a stresului. Amplasarea anthuriumului în locuri strategice, cum ar fi intrarea în casă sau birou, poate crea o barieră energetică în jurul mediului și poate aduce armonie și echilibru.

Plantele Anthurium sunt în general, ușor de îngrijit. Asigurați-vă că planta are niveluri optime de lumină și umiditate. Planta Anthurium este plină de simbolism și semnificație în toate culturile. Este adesea asociată cu ospitalitatea și se plasează la intrările din casă. Anthurium este, de asemenea, asociat cu Anul Nou chinezesc. Floarea semnifică noroc și prosperitate, așa că este un cadou minunat de casă nouă sau în perioada Noului An Chinezesc.

În Feng Shui plantele joacă un rol important, ele pot atrage (sau respinge) anumite tipuri de energie, ceea ce face ca amplasarea lor într-o casă sau cameră să fie foarte importantă. Plantele sunt aliniate cu „lemnul", unul dintre cele cinci elemente din Feng Shui.

Lemnul este asociat cu energia, creșterea, acțiunea, bunătatea și compatibilitatea. Culoarea verde, ca în cazul frunzelor plantelor, este, de asemenea, asociată cu noțiunea pozitivă de întinerire.

Plantele cu frunze rotunjite sunt deosebit de valoroase, iar Anthurium este o astfel de plantă. În Feng Shui, Anthurium atrage energia pozitivă. Amplasarea unei plante de Anthurium partea de sud-vest a casei poate să aducă noroc și fericire. În interiorul camerelor, se crede că un Anthurium în acest colț ajută la ameliorarea stării de sănătate precare sau la protejarea împotriva dezastrelor sau conflictelor.

Plantele Anthurium de culoare roșie pot aduce, de asemenea, prosperitate financiară. Roșul este adesea asociat cu norocul și bogăția. Cele galbene sunt asociate cu norocul în muncă. În plus, această plantă este benefică pentru relații și, în același timp, este un scut împotriva ghinionului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net