Ai una dintre aceste trei plante? Dacă da, scapă de ele, sunt aducătoare de probleme, ghinion și necazuri

A avea plante de interior este ceva minunat! Conform regulilor Feng Shui, acestea aduc echilibru, eleganță și armonie în casa ta. Ca să nu mai vorbim că sunt excelenți depoluanți, purificând aerul pe care îl respirăm.  Însă, atenție, unele flori îți pot perturba viața. Nu, nu toate plantele sunt neapărat binevoitoare și relaxante. Dacă vrei să ai flori de apartament care să ofere un frumos spectacol peisagistic interiorului tău și care să-ți aducă toată liniștea sufletească la care aspiri, este esențial să le selectezi bine. Din păcate, nu toate au același efect benefic. Potrivit Feng Shui, această artă asiatică veche de o mie de ani, anumite flori aduc ghinion, provoacă probleme în relație și dăunează oaspeților casei.

Unele plante aduc ghinion. Foto: Click.
Unele plante aduc ghinion. Foto: Click.

Ce plante nu ar trebui să fie păstrate în casa ta și de ce ar trebui să le eviți?

Ești pasionat de natură și vrei să creezi un colț de verdeață acasă? Atunci trebuie să aflați ce plante sunt cele mai potrivite pentru a completa decorul interiorului dvs. Unele specii sunt de evitat. Pe lângă plantele care pot fi toxice pentru copii sau animale de companie, unele flori nu sunt deloc benefice. Într-adevăr, fie că decorezi o casă sau un apartament, există specii de plante care monopolizează oxigenul încăperii și dau astfel o impresie de seră și sufocare, mai degrabă decât de prospețime și confort. Și mai rău: conform Feng Shui, există flori care atrag ghinionul și energiile negative. Mai bine să nu te joci cu focul și să te îndepărtezi cât mai mult de ele, scriu cei de la santeplusmag.com.

Plante care nu ar trebui păstrate în casa ta

Smochinul

Ar putea fi blestemată această plantă? Potrivit anumitor credințe și legende urbane, smochinul aduce ghinion. Într-adevăr, mulți oameni superstițioși încearcă să stea departe de această plantă. Aparent, în loc să sperie vibrațiile negative, dimpotrivă ar tinde mai degrabă să atragă dispute, tensiuni și certuri acasă. Dacă preferați să evitați furtunile, este mai bine să nu aduceți smochinul acasă!

Garoafe

Ai vrut să-ți decorezi interiorul cu garoafe? Știați că acestea sunt exact florile pe care le folosim în mod regulat la înmormântări? Nu e de mirare că sunt învăluiți în mituri și superstiții. Cu această reputație morbidă lipită de petalele lor, nu prea augurează bine. Pentru a evita alungarea destinului și a scăpa de evenimente triste, este mai bine să pariezi pe o altă plantă, mai veselă!

Limba soacrei

Deși destul de populară și ușor de întreținut, această plantă este și una dintre florile de evitat în casă. Pe de o parte, este toxică pentru copii mici și animale, dar pe de altă parte atrage și ghinion. Dacă o aveai deja și ești atașată de ea, mut-o cât mai des sau ține-o într-un loc destul de întunecat și izolat.

Cactus

Cu siguranță, este exotic și te face să vrei să îți dorești o călătorie în deșert, dar cactusul nu este cea mai prietenoasă plantă dintr-un cocon de familie. Se spune că promovează stresul, anxietatea și furia. Potrivit unor credințe, se mai spune că cactusul nu promovează relațiile romantice și alungă posibilii candidați pentru tinerele singure. De asemenea, întrucât atrage energiile negative, cel mai bine ar fi să-l ții afară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net