3 plante pe care trebuie să le ai în casă pentru a atrage norocul. Vei avea bani și iubire!

Ultima actualizare:

Aceste plante sunt perfecte pentru a le avea în interiorul locuinței tale. Sunt excelente ca decor. În plus, fac ca energia să curgă pentru a atrage avere, prosperitate și dragoste.

Anumite plante te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Foto: Click.
Anumite plante te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Foto: Click.

Conform regulilor Feng Shui, există mai multe plante de interior care nu numai că vor servi la decorarea casei tale, ci sunt și perfecte pentru a atrage norocul în viața ta.

Feng Shui este o filozofie care se folosește pentru a da echilibru și armonie spațiilor locuinței, această stare de bine se realizează prin decorarea și amplasarea mobilierului, plantelor și decorațiunilor în locul corect astfel încât energia să curgă imediat. Pentru ca totul în viața ta să fie pozitiv, poți folosi oricare dintre aceste trei plante de interior.

Aceste plante de interior se dovedesc a fi perfecte, deoarece sunt foarte ușor de îngrijit și, cel mai bine, te vor ajuta să atragi norocul în viața ta. Așa că, nu ezita și decorează-ți casa cu oricare dintre acestea deoarece vor da o notă de natură spațiilor tale, dar mai presus de toate vor oferi armonie. Iată cele 3 plante de interior pe care trebuie să le ai în casă pentru a atrage norocul:

Arborele abundenței

În botanică este cunoscută sub numele de Pachira Aquatica, dar în Feng Shui este considerată una dintre cele trei plante de interior pe care majoritatea oamenilor le au acasă și este folosită în special pentru a atrage bani și noroc. Pe lângă faptul că este considerată o plantă foarte energică, nu necesită prea multă îngrijire, în afară de a primi lumină naturală, așa că un spațiu semiumbrit este perfect pentru a o amplasa.

Bujor

Aceasta este a doua dintre plantele de interior pe care trebuie să le ai în casă pentru a atrage noroc. Acest noroc poate intra în viața ta în toate domeniile dar mai ales în dragoste, nu se folosește degeaba în decorurile de la nunți. Pentru a-ți spori energia, este recomandat să-l așezi lângă o siluetă de elefant, deoarece ambele reprezintă prosperitate, reține doar că nu trebuie să fie în contact direct cu lumina soarelui, scriu cei de la terra.com.mx.

Arborele de Jad

Arborele de Jad este una dintre plantele care nu poate lipsi din locuința ta, deoarece este un clasic în Feng Shui. Este o plantă care se pună în casă datorită energiilor bune pe care le transmite, nu numai că este perfectă pentru a atrage norocul, dar este considerată și un magnet de bani. Îngrijirea este simplă, irigarea de care are nevoie este foarte puțină, dar ceva ce trebuie făcut este că trebuie stropită, adică trebuie udată ca și când ar ploua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net