Adorabili! Câinii s-au costumat de Halloween și au ieșit la paradă

Câinii din New York au făcut senzație alături de stăpânii lor, sâmbătă, la cea de-a 33-a ediție a Paradei de Halloween din Tompkins Square. Animăluțele costumate au făcut deliciul participanților...umani, care au fost în număr de 15.000 anul acesta. 600 de câini au luat și ei parte la paradă.

Un cățel și stăpâna lui, costumați în Barbie și Ken de Halloween. New York, octombrie 2023
Cel mai popular costum a fost cel cu Barbie și Ken (Foto: Profimedia)

În ciuda faptului că a fost înnorat și a plouat puțin, câinii costumați au fost încântați să fie scoși la plimbare, în Tompkins Square, așa cum cere tradiția începută în urmă cu 30 de ani. Dar pentru prima dată de la începutul evenimentului, au avut un traseu oficial de paradă, deși aceasta era cât pe ce să nu se mai țină.

Evenimentul era cât pe ce să fie anulat

Cățelul paraplegic s-a transformat în taxi (Foto: Profimedia)
Cățelul paraplegic s-a transformat în taxi (Foto: Profimedia)

Organizatorii evenimentului din East Village aproape că l-au anulat anul acesta. Ceea ce a început ca o mică adunare de prieteni pentru Halloween s-a transformat într-o piatră de temelie a acestei sărbători, din New York, atrăgând mii de spectatori. Pentru a organiza parada și concursul de costume, organizatorii au fost nevoiți să blocheze străzile, ceea ce ar fi costat mii de dolari în permise și taxe, conform New York Times. Aceștia au anunțat anularea luna trecută, stârnind reacții furibunde pe rețelele sociale. Din fericire, această poveste are un final fericit!

Evenimentul a fost salvat cu ajutorul primit din partea biroului primarului Eric Adams, care a coordonat mai multe agenții pentru a obține permisele adecvate și a reduce costurile. Get Joy, o companie de hrană pentru câini cu sediul în Connecticut, a intervenit și s-a oferit să sponsorizeze parada, acoperind toate cheltuielile.

Joker și Harley Quinn (Foto: Profimedia)
Joker și Harley Quinn (Foto: Profimedia)

Joseph Borduin, voluntarul care a organizat parada în ultimii patru ani, a spus că și-a dorit mereu să devină o acțiune oficială a orașului, dar că nu știa că se va întâmpla atât de curând. „E un vis devenit realitate”, a declarat acesta.

Nu ar trebui să fie surprinzător faptul că unul dintre cele mai populare costume a fost Barbie și Ken. Leslie Akin a spus că și-a cumpărat costum pentru ea și pentru câinele ei Earle, la câteva minute după ce a văzut filmul „Barbie”. „El este mai mult decât Ken pentru mine”, a spus Akin despre Earle, potrivit Spectrum News. „Dar el este doar Ken fără Barbie a lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net