Acum puteți sta în casa lui Shrek! Este gratuit, dar cu o condiție

Vești bune pentru fanii lui Shrek! Aceștia pot avea parte de un weekend de vis în casa celebrului căpcăun. Experiență unică a fost pusă la cale de compania Airbnb, în Scoția. Paradisul din mlaștina lui Shrek va fi deschis publicului timp de două zile, chiar înainte de Halloween.

Mlaștina lui Shrek din Scoția
Mlaștina lui Shrek este situată în Scoția (Foto: Profimedia)

În ultimele două decenii, copiii de toate vârstele au fost vrăjiți de aventurile încântătore ale unui căpcăun neînțeles și ale grupului său de prieteni de basm. Acum, povestea devine realitate pentru trei persoane, care pot petrece o vacanță ca în desene animate, într-o casă cu două camere și o baie din zona de munte a Scoției, de pe 27 până pe 29 octombrie.

Totul arată ca în povești! Fanii norocoși vor fi întâmpinați de bine-cunoscutul măgar din seria „Shrek”, Donkey. Începând cu 13 octombrie, cei interesați se vor putea înscrie pentru a participa. Câștigători sunt cei mai rapizi oameni care vor închiria casa. Șederea este gratuită, căci mlaștina lui Shrek este neprețuită, însă fanii trebuie să își plătească singuri călătoria până acolo.

Așa arată dormitorul (Foto: Profimedia)
Așa arată dormitorul (Foto: Profimedia)

Amplasată în peisajul pitoresc al Scoției, mlaștina lui Shrek îi transportă pe vizitatori în lumea desenului animat din 2001, care a fost adus la viață de vocile lui Mike Myers, Eddie Murphy și Cameron Diaz.

Locuința lui Shrek este cuibărită sub baldachinul unui copac măreț. Nu există dotări moderne, cum ar fi o bucătărie sau o baie între pereții ciotului de copac. În schimb, oaspeții vor mânca exact ca faimosul căpcăun, la o masă de lemn, luminată doar cu ajutorul unei lumânări, adăugând o notă de autenticitate acestei experiențe inedite. Toaleta este situată la 20 de metri distanță de casa căpcăunului verde. Pentru că în octombrie începe să fie frig în Scoția, oaspeții se pot încălzi cu ajutorul unui șemineu cu lemne, potrivit designboom.com

Cina se ia la lumina lumânării

Aici vor mânca oaspeții (Foto: Profimedia)
Aici vor mânca oaspeții (Foto: Profimedia)

Reședința lui Shrek este împodobită meticulos cu ierburi luxuriante și mușchi, pentru ca fanii să se simtă ca și cum ar păși cu adevărat în paginile unui basm. Potrivit organizatorilor, oaspeții nu au de ce să se teamă...niciun cavaler Duloc nu va veni să îi răpească și să îi ducă la nemilosul Lord Farquaad, așa cum a pățit prințesa Fiona, iubita lui Shrek.

Vizitatorii sunt îndemnați, însă, să se plimbe și să admire peisajul unic din zonă. Proprietatea este deținută și administrată independent de Ardverikie Estate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net