Alertă cu bombă pe aeroportul Otopeni! Un avion a aterizat de urgență

Stare de șoc pe aeroportul Otopeni, unde oamenii au fost anunțați că un avion este nevoit să aterizeze de urgență, în urma unei amenințări cu bombă. Este vorba despre un Airbus 321, ce aparține de compania aeriană Pegasus Air. Avionul decolase din Turcia și se îndrepta spre Germania, însă alerta a obligat piloții să aterizeze pe cel mai apropiat aeroport posibil. În acest moment, forțele de intervenție SRI sunt la fața locului.  

Avionul decolase din Turcia / foto: Mediafax
Avionul decolase din Turcia / foto: Mediafax

Stare de șoc printre oamenii ce așteptau să se îmbarce în cursele lor, din moment în moment, pe aeroportul Otopeni. Autoritățile au anunțat că un avion a fost nevoit să aterizeze de urgență datorită unei amenințări cu bombă, iar forțele de intervenție SRI au apărut rapid la fața locului, pentru a menține siguranța călătorilor. Se pare, conform informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, că avionul decolase din Istanbul și urma să aterizeze în Dusseldorf, Germania. Însă, cursa a avut parte de un final rapid, iar datorită pericolului, piloții au aterizat de urgență pe pista din Otopeni.

Avionul este un Airbus 321 ce aparține de compania aeriană Pegasus Air, iar la bord ar fi undeva peste 100 de persoane. Piloții au cerut permisiunea de a ateriza în țara noastră, deși cursa era directă, spre Germania. Totul s-a petrecut chiar cu puțin timp în urmă, iar potrivit protcoalelor celor de la SRI, urmează ca forțele de intervenție să inspecteze cu atenție avionul, după ce pasagerii vor coborî.

Avionul a aterizat de urgență pe Otopeni

Din fericirea, vestea bună pentru ceilalți călători de pe aeroport este că traficul aerian nu a fost afectat de către sosirea de urgență a avionului, iar zborurile decolează la timp. Aeronava din Turcia a aterizat pe Otopeni la ora 17:54, potrivit reprezentanților aeroportului.

Conform protcoloului pentru situații de acest gen, pasagerii din avionul amenințat cu bombă vor fi evacuați, controlați, iar apoi conduși în siguranță, în aeroport. În acest timp, geniștii vor încerca să localizeze posibilul obiect exploziv la bordul avionului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Politie Thailanda FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
statie metrou jpg 2 jpg
555 (9) jpg
marea unire png
bord masina jpg
Job jpg
vas toaleta jpg
femeie la volan   soferita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net