Are 34 de copii la doar 23 de ani! Cum a fost posibil acest lucru?

O femeie a devenit vedetă peste noapte pe Tik Tok, după ce a dezvăluit că este mama a 34 de copii, la 23 de ani. Tusayiwe Mkhondya a strâns milioane de vizualizări și comentarii, după ce a împărtășit rutina zilnică pe care o are.

stanga
dreapta
mama 34 copii 2 webp
mama 34 copii webp
mama 34 copii 3 webp

Tusayiwe Mkhondya este mama a 34 de copii, însă doar în sens figurat, căci este proprietara unei case pentru orfani, copii ai străzii și mame adolescente, în Malawi. Tânăra a avut un destin tragic: la 16 ani a rămas însărcinată, apoi a fost părăsită de partener și a ajuns să fie chiar ea o mamă tânără, fără un acoperiș deasupra capului.

Nu rata:  De la profesoară, la teroristă! Femeie din SUA, acuzată că a antrenat copii pentru ISIS

La câțiva ani după eveniment, după ce a împlinit 20 de ani, Tusayiwe Mkhondya nu s-a dat bătută și a pus bazele organizației „You Are Not Alone” sau YANA, pe scurt (n.red. – nu ești singur). Copiii din orfelinatul ei au între 5 luni și 16 ani, iar tânăra a fost nevoie să își dezvolte o rutină ca de armată, pentru a reuși să se îngrijească de toți micuții.

Tusayiwe Mkhondya are grijă de 34 de copii, după ce a fost abandonată

Pe contul său de Tik Tok, acolo unde a căpătat notorietate într-un timp foarte scurt, tânăra de doar 23 de ani a spus: „Nu toți copiii sunt abandonați. Unii dintre ei sunt orfani, alții au un singur părinte, în timp ce unii au ambi părinți în viață, dar au fost abandonați de ei”.

Vezi și: E „Ziua Națională a Adopției”. 6.000 de copii așteaptă o nouă familie

Orice zi normală din viața ei începe la patru dimineața, atunci când se apucă de gătit pentru copii. În prima parte a zilei pregătește toată mâncarea, de la sendvișuri și până la mesele calde sau sucurile de fructe: „Sunt singura care gătește pentru copiii care au sub cinci ani, iar fiecare copil are sarcinile lui dimineața”.

Cele 34 de suflete se culcă la ora 19:00 în fiecare seară, însă ea este nevoită să se trezească de mai multe ori pe parcursul nopții, pentru că mulți dintre sugari cer să fie hrăniți.

„Trebuie să îi hrănesc și să îi schimb de scutece, dar trebuie și să mă pregătesc pentru serviciu și ziua următoare”, a mai decarat ea, pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula