Adina Postelnicu, decizie radicală după prima naștere! La ce a renunțat artista?

Adina Postelnicu, solista trupei Heaven, se oprește la un copil! Micuța “arăboaică” Zaynab Maria, fiica ei și a rapperului Glance, i-a pus capac, se pare, artistei. La doi ani și jumătate, micuța are un obicei prost: doarme numai cu mama ei în pat, ceea ce a făcut-o pe cântăreață să nu mai vrea să devină mamă pentru a doua oară.

Adina Postelnicu nu mai vrea copii, la 43 de ani Sursa: Instagram
Adina Postelnicu nu mai vrea copii, la 43 de ani Sursa: Instagram

Adina Postelnicu, solista trupei Heaven, și-a văzut visul cu ochii abia la 40 de ani! Adina a devenit mămica unei fetițe, Zaynab Maria, și de atunci viața ei și a rapperului Glance s-a schimbat total. Deși tatăl micuței e musulman, Adina și-a botezat fetița in religia ortodoxă. Micuța e leită tatăl ei. De când s-a mărit familia, Adina și Glance s-au mutat în casă nouă. La 43 de ani, solista spune că nu-și mai dorește însă un alt copil. Micuța Zayneb i-a cam pus capac, căci doarme doar cu mama ea în pat.

Nu mai vrea alți copii! „Am 43 de ani, gata!”

Adina, ce face Zaynab, „micuța arăboaică”?

Crește văzând cu ochii, e o năzdrăvană, vorbește mult și în arabă, și în română. Glance a vorbit cu ea în arabă din prima zi în care a văzut-o. Nu a vorbit niciodată în română cu ea. Și acum învăț și eu odată cu ei, pentru că atunci când vorbește cu mine îmi spune unele cuvinte în arabă, altele în română, le amestecă. Deocamdată e prea micuță și nu face diferența exact. E jumate arăboiacă, e drăguță, e bucuria mea! Mi-am dorit-o foarte mult!

Cu cine seamănă?

Seamănă cu taică-su foarte bine, noroc că e albă la piele. Dar ușor-ușor, începe să aibă și trăsături de la mine. Uitându-mă peste pozele cu mine când eram mică, începe să semene și cu mine. Să spună lumea că e făcută și de mine nu numai de Glance, nu?

Te aștepți să vă moștenească? Amândoi sunteți artiști. Cântă prin casă?

După cum se prezintă lucrurile, acum cântă de dimineața până seara, non stop. E înnebunită după Gașca Zurli. Cu siguranță ne va moșteni, dar eu nu mi-aș dori lucrul ăsta, pentru că lumea noastră e așa cum e. Mi-aș dori pentru ea cu totul altceva.

Care a fost cel mai greu moment ca mămică?

Momentele cele mai grele sunt atunci răcește. Imediat după botez, din păcate, a răcit groaznic, am fost atât de panicată. A fost frig în biserică ca de fiecare dată, deși tu suni înainte și spui să fie cald, degeaba.

Adina: "Mă bucur că Glance a fost de acord să botez copilul!"

A scufundat-o cu capul în cristelniță?

Da, dar nu cu capul a scufundat-o că nu am fost de acord să fie băgată cu totul în apă. A fost așa ușurel. Mă bucur că Glance a fost de acord să o botez. Până la urmă, el a înțeles că există un singur Dumnezeu, indiferent că-i spune Allah sau Dumnezeu. Mi-a făcut pe plac pentru că mi-am dorit foarte tare să o botez.

V-ați mutat în în casă nouă. Locuiți doar voi trei?

Noi acolo ne-am făcut un duplex, stăm perete în perete cu sora mea. Mansarda am făcut-o apartament pentru mama, care stă cu noi. Suntem o familie mare și frumoasă, ne ajutăm în toate momentele grele. Zaynab crește cu nepoțelul meu, cu Maxi, sunt ca frații, pentru că nu știu dacă atât eu cât și sora mea vom mai face al doilea copil.

De ce nu mai vrei un alt copil?

Dacă aș mai fi avut 20 de ani, n-aș mai fi avut o problemă să-l fac. Odată cu trecerea anilor și cu vârsta, am 43 de ani, cred că ar fi fost prea mult să fac un copil după altul. Zaynab îmi ocupă oricum tot timpul. Nu dorm nopțile, încă mă trezește să-i dau lapte de trei ori pe noapte. Am alăptat-o până în decembrie, până la 2 ani și patru luni, dar tot vrea biberon noaptea!

Stă în camera ei?

Nu, niciodată nu a stat în camera ei, ea doarme cu mine. Îi spun lui Glance să mai doamră și el cu ea, dar nimic. Îmi doresc să dorm și eu o noapte întreagă de trei ani și ceva! Zaynab dacă se trezește noaptea și nu sunt lângă ea plânge și iese scandal. Eu cu Glance ne întâlnim undeva la mijloc, după ce adoarme copilul!

Unde mergeți în vacanță?

Vrem să mergem în Turcia cu copilul, anul ăsta, deși noi suntem fani Grecia. Încerc totuși s-o dezvăț pe Zaynab să nu mai doarmă cu mine ca să fugim și noi doi o săptămână singuri în Grecia, ca porumbeii așa.

A fost suspectă de cancer!

După un divorț și alte câteva relaţii eşuate de iubire, Adina Postelnicu pare că şi-a găsit fericire în braţele rapper-lui Glance, originar din Yemen, pe numele lui adevărat Islam Faris Mohamed Ismail Almasany. Adina şi Glance s-au cunoscut la înregistrările pentru hitul „Sexy Girl” şi după doi ani s-au cuplat.

În urmă cu zece ani, solista a fost suspectă de cancer şi s-a temut că nu va mai putea fi mamă niciodată. Moartea tatălui ei a fost o nouă lovitură. Sarcina a venit însă ca o binecuvântare, când solista își pierdusem orice speranţă că va deveni mamă. Tatăl său i-a apărut atunci în vis şi i-a spus să aibă grijă de fetiţă. Adina a adus-o pe lume pe cale naturală la 40 de ani pe micuța Zaynab Maria, care a fost botezată creștinește.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net