Asia Brown, fetița care a ajuns milionară la 2 ani! Are propria ei afacere

Micuța Asia Brown (2 ani), din SUA, a devenit celebră în toată lumea, fiind cunoscută ca „Boss Baby” (Șefa Bebeluș n.r). Micuța și-a lansat propria ei afacere, cu ajutorul mamei sale, desigur, anul trecut, pe când abia învățase să meargă în două picioare. Micuța este directoarea unei companii care se ocupă de produse de îngrijire a pielii și a părului.

Asia Brown, îmbrăcată într-o rochiță roz
Asia Brown duce o viață de prințesă (Foto: Instagram)

Părinții Asiei Brown sunt foarte mândri de ea

Mama Asiei, Vera Sidika (34 de ani), a afirmat că brand-ul micuței a vândut deja 9.000 de produse cosmetice organice pentru bebeluși și copii. Ea a explicat că firma se bucură de un succes colosal, cererea fiind destul de mare.

Asia este unul dintre cei mai tineri CEO din lume. Sunt extrem de mândră de ea. Până împlinește 5 ani, va deveni multimilionară!”, a mărturisit Vera, pentru publicația The Sun. Asia Brown are sute de mii de fani pe rețeaua socială Instagram, acolo unde, cu ajutorul părinților, publică zeci de poze săptămânal. Micuța are o avere de peste 1 milion de dolari, iar familia ei speră să se îmbogățească și mai mult, în anii următori. Deși este încă foarte mică, Asia duce un stil de viață foarte opulent, dacă este să ne luăm după fotografiile publicate pe rețelele sociale.

Atunci când și-a lansat afacerea, Asia Brown Babycare, fetița a avut parte de o petrecere care a costat peste 25.000 de dolari. Antreprenoriatul pare să fie un talent moștenit căci mama ei, Vera, este o femeie de afaceri multimilionară, care conduce compania internațională VEETOX. Sidika deține, la rândul său, o avere de 5 milioane de dolari.

Am făcut totul singură. Sunt un model plus-size și o femeie de afaceri. Am vrut să arăt lumii unde poți ajunge prin muncă și determinare, după ce am născut-o pe frumoasa mea fiică”, a mărturisit femeia.

Compania Asiei Brown vinde zeci de produse de înfrumusețare pentru copii, printre care șampoane, balsamuri de păr și creme.

Și, după cum chiar Vera recunoaște, îi place să cheltuiască profiturile pentru a se asigura că Asia duce o viață demnă de o prințesă, fie că este vorba de petreceri de lux sau de mobilier scump pentru dormitorul ei uimitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net