Baba Vanga te învață cum să ai noroc la bani. Ritualul neștiut care nu dă greș niciodată!

Baba Vanga, cunoscută și drept Nostradamus din Balcani, a avut o mulțime de premoniții de-a lungul vieții sale. Cu un har aparte, clarvăzătoarea a fost mereu capabilă să anticipeze lucruri de tot felul, dar și să învețe oamenii să se ferească de primejdii și să atragă pozitivul în viața lor.

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare oarbă
Baba Vanga, celebra clarvăzătoare oarbă

Cum să ai mereu bani: Metoda care nu dă greș niciodată

Clarvăzătoarea oarbă supranumită Nostradamus din Balcani a avut o viață plină: a anticipat dezastre naturale, crize financiare, schimbări politice și chiar epidemii care ne vor schimba traiectoria destinului pentru totdeauna. 

Avea un har deosebit de a pune mereu lucrurile pozitive în lumină așa că nu este de mirare că, înainte să moară, a lăsat în lume un ritual care îți aduce, garantat, noroc la bani. Trebuie să ai la îndemână un castron în formă de triunghi în care să adaugi un ou, 3 monede în cele 3 colțuri ale castronului și încă 3 lumânări pe care trebuie să le luați de la biserică. 

Ritualul Babei Vanga care îți aduce noroc de bani în viață

Apoi rostiți de 33 de ori: „Am pus o găină într-un ou alb, nu un simplu ou, ci unul aducător de bani.

Oricine va mânca acest ou să se îmbogățească și să nu știe de rău. Eu, robul l lui Dumnezeu (numele tău), am umblat, am găsit un ou, l-am mâncat și lui Dumnezeu i-am mulțumit pentru darul pe care mi L-a dat.

Acum, bogăția nu mă va părăsi niciodată! Amin!”

Ca ritualul să aibă efect, este necesar să fierbeți oul din castron după ce ați rostit, de 33 de ori, cuvintele de mai sus, să-l rupeți în două în dreptul frunții și mai apoi să-l consumați ca atare. Următorul pas este să rostiți cuvintele: „Rup acest ou în două și aduc norocul la mine!”

De-a lungul timpului, numeroase persoane și-au pus nădejdea în acest ritual al Babei Vanga de a atrage banii în viață și s-au declarat extrem de mulțumiți. Mai mult, aceștia au spus că ritualul a avut efect!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net