Băutura pe care regele Charles al III-lea o consumă zilnic

Regele Charles al III-lea, ca oricare dintre noi, are tabieturile la care nu renunță și pe care le respectă cu sfințenie. Iată ce băuturi sunt nelipsite din meniul noului suveran al Marii Britanii. 

Regele Charles al III-lea are o dietă echilibrată
Regele Charles al III-lea are o dietă echilibrată

Regele Charles al III-lea speră să fie la fel de longeviv precum regretata sa mamă, așadar are mare grijă la alimentația sa și evită alimentele procesate sau produsele de tip fast foos. În schimb, ceiurile și sucurile naturale sunt la ordinea zilei. 

Monarhul preferă să mănânce dimineaţa pâine de casă şi un bol cu fructe proaspete, după cum a mărturisit Graham Newbould, fost membru al personalului regelui, pentru publicaţia The Mirror. Acest meniu echilibrat este însoţit întotdeauna de ceaiul Darjeeling.

Citește și: Cum arată mondele cu chipul lui Charles al III-lea 

Potrivit nutriţionistei Signe Svanfeldt, „ceaiul Darjeeling are multe beneficii pentru sănătate, având în vedere conținutul de antioxidanți, vitamine și polifenoli conţinuţi, inclusiv scăderea tensiunii arteriale, reducerea inflamației și îmbunătățirea sănătății inimii”.  În plus, se pare că licoarea ar avea și proprietăți anticancerigene. 

Regele Charles al III-lea nu apreciază ciocolata, spre deosebire de mama sa 

Dacă mama sa era iubitoare de ciocolată neagră, regele Charles al III-lea preferă să stea departe de dulciuri. Nici usturoiul și nici cafeaua nu se află în topul preferințelor sale. 

„Regelui Charles al III-lea nu-i plac ciocolata, cafeaua și nici usturoiul, așa că trebuie să ținem cont de aceste lucruri atunci când ne ocupam de pregătirea meniului”, a dezvăluit un fost bucătar al Casei Regale a Marii Britanii. 

Sursă foto: Profimedia 

Citește mai multe despre preferințele gastronomice ale regelui pe clicksanatate.ro. 

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG