Blestemul unui câștigător la loto! De ce a ajuns să jefuiască bănci după ce a obținut 19 milioane de dolari

Ultima actualizare:

Să câştige la loto poate fi visul multor oameni, iar uneori chiar poate fi realizabil. I s-a întâmplat de curând şi unui gălăţean, care după 30 de ani de jucat, a câştigat la Joker suma fabuloasă de 4 milioane de euro. Totul cu un bilet ce a costat numai 51 de lei şi unde a jucat cu numerele lui favorite pe care le-a încercat mereu până acum, până când, iată a devenit câştigător. Probabil că omul va avea grijă de acei bani, pentru că din câte vedem există parcă un blestem asupra celor care au un astfel de noroc. Asta i s-a întâmplat şi unui bărbat din State. 

Blestemul unui câștigător la loto
Blestemul unui câștigător la loto

A câștigat la loto, dar a ajuns să spargă bănci

Potrivit TheSun, Jim Hayes a termina tura de noapte ca agent de securitate în Los Angeles, în 1998, când a descoperit că a câștigat 19 milioane de dolari jucând la jocul SuperLotto din California.

Promițându-și că se va schimba în bine, Jim a cumpărat șase Lamborghini diferite și o serie de Bentley, Porsche și Corvette. În plus, bărbatul a cheltuit 1 milion de dolari pentru o casă pe malul oceanului, dar a cumpărat şi alte proprietăți în Utah. La un moment dat, a cheltuit bani chiar şi pentru curse de Lamborghini cu campionul mondial de Formula 1 Mario Andretti. 

Dar fosta soție a lui Jim a decis să divorţeze, alegându-se cu jumătate din avere. Moment în care fostul agent de pază a avut o cădere şi a dezvoltat un viciu puternic în ceea ce priveşte consumul de heroină. Aceasta ajungea să îl coste 1.000 de dolari pe săptămână.

„Cheltuia ca un nebun", a declarat fosta iubită Candace Walker, conform sursei citate. „Consuma mai mult decât avea", a mai adăugat ea. 

Jim a ajuns să se mute în garajul unui prieten și în parcă înnebunit de tot ceea ce trăia, a ajuns să jefuiască bani. Făcea orice pentru a obţine bani. A ajuns, însă să se se descurce atât de bine, încât FBI-ul l-a poreclit Banditul PR Cruiser" sau Banditul experimentat", datorită mașinii și a părului cărunt.

Potrivit lui Jim, acesta ar fi comis 11 jafuri înainte de a fi prins și a reuşit să sustragă aproape 40.000 de dolari.

„După prima soargere, totul a devenit foarte uşor. A fost WOW!", a spus Jim. „A devenit din ce în ce mai ușor de fiecare dată. Am fost complet dependent. Mă bucuram de asta. Era ca un joc", a mai adăugat el. 

În 2018, Jim a pledat vinovat de jaf bancar și a stat 33 de luni în spatele gratiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net