Bomba-sexy care câștigă 500 $ ca să-i umilească pe bărbați: „Clienții mei au funcții importante”

Păpușa Asiatică (Asia Doll), așa cum este cunoscută în mediul online, este o tânără care a devenit celebră datorită trăsăturilor sale sexy. Modelul, care se laudă că poartă cupa G la sutien, umilește bărbați și este plătită cu 500 de dolari pe oră de cei care vor să fie „maltratați” de ea.

Păpușa Asiatică
Asia Doll poartă cupa G la sutien (Foto: Instagram)

Înainte de asta, Asia Doll a fost studentă, iar după ce a absolvit facultatea a lucrat un celebru lanț de fast-food. Însă, ea a descoperit că poate să facă bani din degradarea bărbaților. „Mulți dintre ei se află în poziții superioare la locul de muncă, iar în viața de zi cu zi le place să fie supuși și umiliți, pentru a echilibra rolurile lor dominante din viața reală.

Unii au avut multe experiențe sexuale și s-au plictisit, așa că au nevoie de o nouă formă de stimulare. Lucrurile normale din dormitor sunt prea plictisitoare pentru ei”, a explicat Asia Doll, pentru tabloidul britanic Daily Star.

Unora le place să fie abuzați verbal, iar altora le place să li se dea ordine și să facă tot ce își dorește Păpușa Asiatică. Desigur, unii apelează și la forme mai extreme de a fi umiliți. Iar fotomodelul nu se teme să-și umilească clienții – chiar dacă trebuie să-i privească cum își mănâncă propriile excremente...

„Nu mai suportam ideea de a lucra de la 9 la 5 și de a face sendvișuri, la un restaurant fast-food. Din punct de vedere financiar, sunt foarte mulțumită și îmi place să umilesc bărbați. Mai ales că nici nu trebuie să mă dezbrac! Normal că fac asta pentru bani, nu aș face-o de plăcere”. a mai spus Asia Doll.

Păpușa Asiatică nu trebuie să facă nici o fotografie în schimb – tot ce își doresc bărbații este să fie umiliți de populara creatoare de conținut.

„Este nevoie de mult mai multă muncă decât am anticipat inițial pentru a reuși în industria sexului.”, a adăugat femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net