B.U.G. Mafia, show de senzație la Untold! Muzică pe bătăile inimilor celor ce au donat pentru sistemul medical românesc

Trupa de muzică rap B.U.G. Mafia a făcut un show de neuitat la Untold, la scena principală, făcând ca bătăile inimilor celor ce țin în viață alte inimi să fie auzite.

B.U.G. Mafia a făcut show pe muzica inimilor celor ce țin în viață alte inimi
B.U.G. Mafia a făcut show pe muzica inimilor celor ce țin în viață alte inimi

Înregistrările au fost ale Dăruitorilor care au trecut prin cabina Dăruiește Viață de la festivalul Untold și și-au ascultat inima prin intermediul unui microfon special, arată news.ro

Citește și: Andreea Esca a găsit cea mai excentrică ținută de la UNTOLD. Sună periculos, lasă fusta mai jos! Nu e prima care se îmbracă așa

B.U.G. Mafia, show de talie mondială, în România

Activarea face parte din campania aniversară numită „Dăruitorii”, o campanie specială prin care se marchează 10 ani de activitate în domeniu. Astfel, Asociația a investit aproximativ 43 de milioane de euro în sistemul medical din România, având fonduri ce au fost strânse prin intermediul donațiilor și sponsorizărilor. 

„A fost un gest de apreciere pentru ce fac ei. Este ceva special şi extraordinar. Dacă nu ne ajutăm între noi, alţii nu o fac. Suntem onoraţi că am fost invitaţi să participăm la ceea ce fac ei. Ne simţim foarte foarte special pentru că sunt o entitate diferită”, a declarat B.U.G. Mafia după concert.

Vezi și: Cele mai cool ținute purtate de vedete la Untold 2022

Aceasta este a doua reușită realizată de Dăruiește Viață în colaborare cu festivalul Untold, după ce, în anul 2019, au construit două camere sterile pe secția de hemato-oncologie de la Spitalul Clinic de Copii din Cluj Napoca. 

Investiția totală a fost de aproximativ 100.000 de euro. Astfel, Cabina Dăruiește Viață, unde participanții Untold își pot asculta bătăile inimii, a fost disponibilă și în ultima zi de festival, în această duminică. 

„Să vezi energia unui stadion de oameni care aplaudă inimile celor peste 500.000 de Dăruitori e ceva greu de descris în cuvinte. Înţelegi ce înseamnă împreună, înţelegi cât de puternici suntem şi ce lucruri extraordinare putem face noi, românii, atunci când ne unim. Aceşti 10 ani de Dăruieşte Viaţă i-au adus pe români împreună, inimă lângă inimă pentru ca alte inimi să continuă să bată”, a spus Oana Gheorghiu, fondatoare Dăruieşte Viaţă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net