Cadoul neobișnuit pe care l-a primit Regina Victoria în ziua nunții sale. Astăzi, nimeni n-ar da doi bani pe el

Casa Regală a Marii Britanii a  organizat unele dintre cele mai spectaculoase și frumoase nunți din istorie. Aceste evenimente au fost celebrate cu fast și apreciate în întreaga lume. Bineînțeles, ca la orice nuntă și cadourile contează. Iată însă că cei din familia regală au avut parte, printre altele, și de câteva cadouri ieșite din comun! Puțini știu că Regina Victoria a primit în ziua nunții sale o bucată imensă de brânză!

Cadoul neobișnuit pe care l-a primit Regina Victoria în ziua nunții sale
Cadoul neobișnuit pe care l-a primit Regina Victoria în ziua nunții sale

Cadoul neobișnuit pe care l-a primit Regina Victoria în ziua nunții sale

Regina Victoria și Prințul Albert

După nunta lor din 1840, Regina Victoria și Prințul Albert au primit o roată de brânză de 1.000 de kilograme. Bucata imensă de brânză cântărea peste 500 de kilograme și a fost făcută din laptele a 750 de vaci. Regina a acceptat cadoul, dar fermierii care au făcut brânza au cerut apoi ca aceasta să fie expusă. Din păcate, după ce expoziția s-a încheiat, regina a refuzat să o ia înapoi.

Prințul Charles și Prințesa Diana

Prințul Charles este cunoscut pentru interesul său pentru agricultură, astfel încât consiliul local al unui sat din Somerset a ales să îi trimită o tonă de turbă de înaltă calitate pentru a o folosi pe proprietatea sa din Gloucestershire, Highgrove, după nunta sa cu prințesa Diana.

Prințul William și Prințesa Kate

Pe când erau duce și ducesă de Cambridge, William și Kate, au cerut tuturor invitaților lor să facă donații caritabile în numele lor în ceea ce privește cadourile. Cu toate acestea, cei doi au primit cadou un Land Rover, pe care l-au donat unei echipe de salvare montană. Aceștia au organizat o tragere la sorți la Clarence House și au ales la întâmplare echipa de salvare montană Patterdale Mountain Rescue Team pentru a fi beneficiarii norocoși.

Harry și Meghan

Harry și Meghan au primit probabil unul dintre cele mai inedite cadouri din partea invitaților de la nunta lor. Peta India a adoptat un taur indian care a fost găsit slăbit și rănit în numele tinerilor căsătoriți. Peta India l-a numit Merry (un hibrid al lui Harry și Meghan) și își va petrece restul vieții relaxându-se într-un sanctuar liniștit din Maharashtra, India.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
atena pixabay jpg
musulmani la kaaba reuters
Groapa cimitir FOTO Shutterstock jpg
italia romanca1 jpg
index jpeg
stefan luchian jpg
constantin si elena sfinti png
perseide stele cazatoare calea lactee foto shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net