Ce cadouri inedite de Moș Nicolae poți face pentru cei dragi în 2022

Dacă vrei să le faci niște cadouri inedite celor dragi de Moș Nicolae în 2022, dar ai rămas fără idei, îți oferim o listă cu variante, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. Indiferent dacă este vorba despre o persoană care își sărbătorește ziua de nume sau vrei pur și simplu să faci un dar special, cu siguranță vei găsi și ceva pe gustul tău.

Cadouri de Moș Nicolae 2022

Anul acesta se poartă mult cadourile sustenabile, ambalate în materiale reciclabile, pentru că tot mai multe persoane își doresc să evita risipa de sărbători. Niște cadouri de Moș Nicolae handmade sunt și acum extrem de îndrăgite, iar când le realizezi chiar tu, este un gest cu atât mai frumos. Dacă vrei alte variante de daruri, pentru cei mari și pentru cei mici, citește ideile de mai jos.

Citește și: Legenda lui Moș Nicolae. De ce punem cadouri în ghetuțe

Cadouri pentru copii de Moș Nicolae 2022. Sursă foto: Pixabay

Cadouri pentru copii de Moș Nicolae în 2022 

Când vine vorba despre cei mici, cu siguranță trebuie să fie ceva pe placul lor. De la jucăria favorită sau un tricou ori pijamale cu personajele preferate. Vor reveni cu mai mult drag la școală dacă le cumperi și niște penare sau ghiozdane cu super eroii lor favoriți. Însă, dacă vrei ceva inedit și original, atunci le poți face un dar special oferindu-le o experiență frumoasă. 

Puteți merge la patinoar, la un film pentru copii sau poți pregăti un traseu cu surprize ascunse prin casă. Dacă este un copil pasionat de povești, încercați să găsiți comoara, pentru că așa se va bucura mai mult când va descoperi cadourile decât să i le oferi pur și simplu.

Iată și: Scrisoarea emoţionantă a fetiţei Andreei Bănică pentru Moş Nicolae

O excursie de o zi, poate chiar undeva în natură, este iarăși o surpriză frumoasă. Dacă adoră animalele poți să mergi cu cei mici la Ferma Animalelor unde să vă distrați pe cinste. În cazul în care ai talent când vine vorba despre handmade, poți pregăti chiar tu o ramă pentru pozele în care apăreți împreună sau poți tricota niște obiecte vestimentare, în culorile preferate ale celor mici.

Daruri pentru adulți de Moș Nicolae. Sursă foto: Pixabay

Daruri pentru adulți de Moș Nicolae 

Când vine vorba despre cadourile pentru adulți, aici găsești variante pentru orice buget. În cazul în care dispui de o sumă mai mare, poți cumpăra un obiect util, de care persoana respectivă chiar are nevoie. Poate fi orice, de la un telefon mobil la un laptop, o geacă scumpă, bijuterii sau o carte rară, de colecție.

Dacă bugetul nu îți permite, dar vrei să îți arăți toată dragostea cu ajutorul unor cadouri, atunci te poți folosi de niște elemente naturale. De la felii de copac la hârtie colorată sau alte obiecte pentru a crea un cadou handmade sau cu o semnificație specială.

Vezi și: Top 7 idei de cadouri de Moș Nicolae

Dacă persoana respectivă iubește marea, poți lipi niște scoici pe o ramă de tablou, pictată de tine. Poți face un album foto cu cele mai dragi amintiri care vă leagă sau poți apela la talentul unui artist pentru a pregăti un cadou inedit.

O altă variantă care a început să aibă tot mai mult succes în ultimii ani sunt site-urile pe care completezi o serie de detalii, iar apoi se publică o carte de povești care include personajele alese de tine. Așa le poți oferi celor dragi niște daruri cu adevărat inedite.

Cadouri pentru sărbătoriții de Sfântul Nicolae, sursă foto: Pixabay

Cadouri pentru sărbătoriții de Sfântul Nicolae 

Dacă ai pe cineva care își sărbătorește onomastica, poți apela și la clasicele daruri: bomboane de ciocolată, flori sau o sticlă din băutura preferată. Dacă vrei să mergi mai departe, iar bugetul îți permite, poți alege o bijuterie pentru doamne și un ceas bărbătesc pentru domni sau un portofel frumos, din piele, dacă știi că apreciază astfel de lucruri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net