Când va fi înmormântată Mihaela Galani, afacerista care a murit la 33 de ani
Femeia de afaceri Mihaela Galani, reprezentanta brandului de încălțăminte Gemelli, a murit pe 3 ianuarie 2022, la doar 33 de ani. Mihaela acuza de câteva zile stăro de rău, iar luni a fost găsită inconștientă în propria mașină.
Mihaela Galani va fi condusă pe 5 ianuarie pe ultimul drum de către toți cei care au apreciat-o și au iubit-o. Data înmormântării a fost făcută publică printr-un mesaj al companiei pe care Mihaela o conducea de ani buni.
Când va fi înmormântată Mihaela Galani
Potrivit unui mesaj scris pe pagina de Instagram a companiei pe care Mihaela o conducea, femeia va fi înmormântată în cursul zilei de miercuri, 5 ianuarie, la Arhiepiscopia Tomisului. Ceremonia de înmormântare va începe la ora 10:30.
Trupul neînsuflețit al Mihaelei este depus la Casa Albastră din Constanța, însă de marți, de la ora 18:00, el se va afla la Arhiepiscopia Tomisului.
Mihaela, găsită inconștientă în mașină
Mihaela Galani a fost găsită inconștientă în propriul autoturism în cursul zilei de luni, 3 ianuarie. A fost transportată de urgență la spital, unde a intrat în stop cardio-respirator, însă în ciuda eforturilor depuse de către medicii constănțeni, viața nu i-a putut fi salvată.
Vestea morții Mihaelei Galani a fost dată, pe Facebook, de reprezentanții brandului Gemelli.
„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi (n.red. 3 ianuarie) din viață. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu știm când vom reveni! Mulțumim pentru înțelegere!”
Mihaela Galani, afaceri cu încălțăminte făcută pe comandă
Mihaela Galani a ales calea antreprenoriatului la vârsta de 24 de ani, prin preluarea afacerii Gemelli Shoes de la părinți. Treptat, business-ul a crescut, prin digitalizare, deschidere de magazine fizice și investiții de sute de mii de euro.
Într-un interviu acordat Wall-Street, Mihaela Galani vorbea despre provocările afacerii pe care a ales-o, încălţămintea croită pe comandă. În interviu se arată că Gemelli Shoes “este un business de pantofi croiţi manual, în Romania, cu forţă de muncă autohtonă şi după modele locale”.