Femeia de afaceri Mihaela Galani a murit la numai 33 de ani

Ultima actualizare:

Mihaela Galani, reprezentanta brandului de încălțăminte Gemelli, a murit luni, 3 ianuarie, la vârsta de numai 33 de ani.

Mihaela Galani a murit la numai 33 de ani
Mihaela Galani a murit la numai 33 de ani

Mihaela Galani a fost găsit inconștientă în mașină, după ce a acuzat stări de rău în ultimele zile. 

Potrivit Antena 3, femeia de afaceri din Constanța a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, însă a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai reușit s-o readucă la viață.

Vestea morții Mihaelei Galani a fost dată, pe Facebook, de reprezentanții brandului Gemelli.

„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi (n.red. 3 ianuarie) din viață. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu știm când vom reveni! Mulțumim pentru înțelegere!”

Vestea este cu atât mai șocantă, cu cât, în urmă cu mai bine de zece ani, fratele geamăn al Mihaelei Galani s-a stins din viaţă.

Jurnalista Monixa Coroiu din Turcia a transmis un mesaj emoționant. „Am inima împietrită! Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele… Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, deșteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze…

Drum lin în Lumină, om frumos! Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi… Chiar nu știu”.

Mihaela Galani, afaceri cu încălțăminte făcută pe comandă

Mihaela Galani a ales calea antreprenoriatului la vârsta de 24 de ani, prin preluarea afacerii Gemelli Shoes de la părinți. Treptat, business-ul a crescut, prin digitalizare, deschidere de magazine fizice și investiții de sute de mii de euro.

Într-un interviu acordat Wall-Street, Mihaela Galani vorbea despre provocările afacerii pe care a ales-o, încălţămintea croită pe comandă. În interviu se arată că Gemelli Shoes “este un business de pantofi croiţi manual, în Romania, cu forţă de muncă autohtonă şi după modele locale”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net