Care este numărul tău norocos, după personalitatea ta? Află cum să-l calculezi

Numerologia a devenit o parte esențială a astrologiei și adevărul este că numerele pot fi foarte precise în ceea ce privește semnele zodiacului, deoarece nu numai că servesc la numărare, ci au și o semnificație mai spirituală. Așa că, îți vom spune cifra ta norocoasă în funcție de personalitatea ta și cum să o calculezi.

Numerologia îți poate arăta care este numărul tău norocos. Foto: Click.
Numerologia îți poate arăta care este numărul tău norocos. Foto: Click.

Mulți au început să aibă mult mai multă încredere în numerologie, deoarece este o artă divină care se bazează pe o serie de calcule, de la data nașterii sau numele persoanei, al cărei rezultat este un număr care este asociat cu un anumit tip de personalitate, și care permite, de asemenea, experților în această practică să facă predicții. La fel, numerologia este un set de credințe și tradiții care stabilește o relație mistică între oameni și numere.

Acesta este numărul tău norocos, conform personalității tale

Acestea fiind spuse, îți vom spune numărul tău norocos în funcție de personalitatea pe care o ai, care va trebui calculat cu o formulă numerică despre care se spune că este foarte exactă; așa că nu trebuie să ratați ocazia de a o încerca, deoarece cel mai probabil această cifră vă va ajuta sau vă va trimite un mesaj pentru a continua pe calea cea bună.

Numărul unu reprezintă autosuficiența, sinele, individualitatea, creativitatea. Le corespunde conducătorilor, celor care au capacitatea de comandă și care au carismă. Sunt oameni cu ambiție, care își asumă riscuri pentru a-și atinge obiectivele. Afectuoși și amabili, deși le este greu să-și arate sentimentele.

Numărul doi corespunde unui bun prieten, o persoană cu empatie, sensibilă la nevoile și sentimentele celorlalți, care știe să asculte și știe să dea sfaturi. Sunt, de asemenea, însoțitori grozavi și lucrători excelenți în echipă. Capacitatea lor de a media este remarcabilă, deși se pot lăsa influențați.

Dacă ești numărul trei, se poate spune că ai abilități mari de comunicare. Alte caracteristici ale celor trei sunt simpatia, sociabilitatea și gustul pentru plăcerile vieții. Cu toate acestea, puteți avea tendința să vă dispersați și să lăsați proiectele neterminate.

Numărul patru este cel al valorilor, loialitatea, responsabilitatea. Toți cei care au această cifră norocoasă se spune că au un talent pentru organizare și administrare, dar pot fi și destul de încăpățânați și lipsiți de imaginație. Sunt oameni în care poți avea încredere.

Cifra cinci simbolizează libertatea, aventura, călătoria, căutarea noutăților, neliniștea... Aparține tipului de persoană foarte sociabilă, versatilă, curioasă și ingenioasă. Cu toate acestea, tocmai spiritul său liber și neliniștea pot provoca o oarecare nemulțumire, deoarece nu este o personalitate constantă, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net