Numerologie. Previziunile experților pentru acest weekend. Atenție sporită pentru cei aflați sub influența cifrei 3!

Ultima actualizare:

Numerologia este considerată ca fiind credința într-o ocultă sau mistică între un număr și unul sau mai multe evenimente coincidente. Este definită, de asemenea, ca fiind studiul valorii numerice, prin intermediul unui sistem alfanumeric, a literelor din cuvinte și nume, iar atunci când numerologia este aplicată numelui unei persoane, devină o formă de onomanție. De unii, este considerată pe de altă parte o știință. Deși părerile sunt împărțite, cert este că numerologia are tot mai mulți adepți, nu degeaba de curând a devenit și meserie oficială recunoscută la noi în țară!

Eduard Agachi, numerolog. Foto: Facebook
Eduard Agachi, numerolog. Foto: Facebook

Într-o declarație exclusivă pentru Click!, binecunoscutul numerolog Eduard Agachi spune despre numerologie: 

Modul în care am învățat noi să percepem lumea înconjurătoare se limitează la principalele simțuri pe care le avem și astfel pentru a putea înțelege formele, lucrurile, fenomenele și tot ceea ce se mai întâmplă în jurul nostru, avem nevoie de o măsură cantitativă pe care putem să o evaluăm. Toate acestea sunt strâns legate de valori numerice, în mod indispensabil chiar. Nu ne putem imagina nimic care să nu aibă o dimensiune, o greutate, o intensitate sau altceva care să poată fi măsurat și astfel definit sau înțeles prin parametrul respectiv. Cifrele fac ca întreaga noastră realitate să aibă un sens și fără ele ne-ar fi imposibil să ne imaginăm evoluția civilizației.

Numerologia în schimb, depășește cu mult valoarea cantitativă a cifrelor. Aritmetica sau matematica propriu-zisă așa cum o cunoaștem nu reprezintă decât o sumă de formule, calcule și reguli care ajută la mânuirea eficientă a cifrelor. Ce trebuie înțeles însă este faptul că aceasta reprezintă doar stratul superficial de suprafață din tot ceea ce înseamnă puterea numerelor. Este ca și cum am considera un strat de gheață gros de 1 cm la suprafața unei întinderi nesfârșite de apă și ale cărei profunzimi nu au fost cercetate de nimeni niciodată.

Atât de vastă poate fi Numerologia și atât de puțini oameni reușesc să-i pătrundă pe deplin misterele. Nu de puține ori se spune că Numerologia este despre aspectul calitativ al cifrelor și probabil în asta constă cheia cunoașterii dincolo de aparențe. Când ajungi să vezi în 1 mai mult decât o unitate, este un moment promițător pentru viitor. Prin studiul cifrelor putem înțelege de exemplu dinamica emoțiilor, felul lor și vulnerabilitatea omului în fața acestora, ceea ce cu siguranță nu putem măsura cu un alt instrument. Înclinația spre o meserie precisă, abilitatea de a conduce mase mari de oameni, nivelul de responsabilitate al cuiva, capacitatea de creație sau originalitatea sunt alte detalii pe care le putem studia în cifrele din data de naștere a unei persoane."

1 numerologie jpg jpeg

Conform numerologilor indieni se anunță un weekend plin de provocări!

Ce spun numerologii indieni despre previziunile din weekend:

Cifra 1: (Persoanele născute pe 1, 10, 19 și 28 ale oricărei luni)

Cei născuți în aceste zile ar putea face față cu brio unui obstacol având câștig de cauză. Această provocare ar putea avea legătură cu sfera carierei, și probabil mulți studenți guvernați de această cifră s-ar putea să își pună întrebări serioase cu privire la cariera pe care își doresc să o urmeze. Este de recomandat să vă axați pe lucrurile importante, să nu vă pierdeți vremea cu mărunțișuri care vă consumă energia. Încercați să puneți mintea și intuiția în echilibru pentru a lua cea mai bună decizie. 

Cifra 2: (Persoanele născute pe 2, 11, 20 și 29 ale oricărei luni)

În weekend predispozițiile pentru cei guvernați de cifra doi se concentrează în special pe zona relațiilor. E posibil să există o intensificare a interacțiunilor în această zonă în weekend, fie că vorbim de relațiile cu familia sau cu prietenii, important este să vă păstrați calmul și să fiți diplomați indiferent de situație pentru a evita conflictele. Exista șansa unor întâlniri în care să petreceți timp de calitate alături de partner și cei dragi. 

Cifra 3: (Persoanele născute pe 3, 12, 21 și 30 ale oricărei luni)

În weekend, de interes pentru cei aflați sub influența cifrei 3 o reprezintă sfera financiară, așa că există șansa unor cheltuieli neprevăzute, deci aveți grijă cum vă gestionați veniturile. În schimb ar fi indicat să aveți mai multă grijă cu privire la nevoile celor dragi, lucru ce inevitabil vă va apropia mai mult. De asemenea, se pare că există o potențială șansă în ceea ce privește un nou loc de muncă, deci profitați dacă la orizont apare ocazia!

familie la masa jpg

Cifra 4: (Persoanele născute pe 4, 13, 22 și 31 ale oricărei luni)

Pe cei aflați sub influența cifrei 4 pare că îi așteaptă un weekend deosebit! Se resimt influențe pozitive în ceea ce privește timpul dedicat relaxării și pasiunilor, așa că nu strică o plimbare în natură. De asemenea, relațiile cu cei dragi sunt bine aspectate, și exista șansa să aflați o veste extrem de bună din partea unui membru al familiei. Dacă ai de gând să călătorești în aceste zile, fii atent totuși, la cheltuieli!

Cifra 5: (Persoanele născute pe 5, 14 și 23 ale oricărei luni)

Ei bine, dacă aveți avut o săptămână încărcată, în weekend se pare că este indicat să vă concentrați pe destindere, iar cea mai bună metodă este sportul! Este idicat să participați la activități în aer liber pentru a vă menține sănătos și pentru a scăpa de cumulul de stres. Asta vă va ajuta să vă reîncărcați cu energie.

Cifra 6: (Persoanele născute pe 6, 15 și 24 ale oricărei luni)

Planul social pentru cei guvernați de cifra 6 se anunță foarte activ. Există șansa să petreceți mult timp cu prieteni și să trăiți împreună momente distractive, de neuitat. Este o perioadă bună să vă faceți amintiri și să interacționați cu cât mai mulți oameni. 

grup de prieteni jpeg

Cifra 7 (Persoanele născute pe 7, 16 și 25 ale oricărei luni)

În weekend exista șansa ca unele tensiuni se iasă la iveală, pe motive ce țin de anumite situații din trecut care reapar. Este important să vă mențineți diplomația, iar prin discuții sincere și calme veți trece peste orice impas. Fiți atenți la deciziile pe care le luați, și nu acționați din impuls.

Cifra 8: (Persoanele născute pe 8, 17 și 26 ale oricărei luni)

După muncă și răsplată! Așa se anunță weekend-ul pentru cei guvernați de cifra 8, care s-ar putea să aibă suprize plăcute când vine vorba de carieră. Persoanele angajate ar putea avea parte de un progres pe măsura muncii lor, dar există și posibilitatea unei creșteri a salariului în privința multor persoane. Într-o astfel de situație, profitând cum se cuvine de această perioadă de bun augur, continuați să vă străduiți să câștigați bani din orice ocazie, chiar dacă ocazia se ivește în weekend.

investitii

Cifra 9: (Persoanele născute pe 9, 18 și 27 ale oricărei luni)

În weekend sănătatea pare că va fi bine aspectată pentru mulți dintre cei aflați sub influența lui 9. Pe lângă aceasta, energia ta și entuziasmul ar putea atinge cote maxim, iar asta îți va influența pozitiv viața de familie și te va ajuta să te ferești de conflicte. Deci, profită de voia bună!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net