Ești născut într-o zi de 10? Ce semnificație specială are această dată

Ultima actualizare:

În numerologie, cifra 10 este în concordanță cu realizările și norocul. Fiind o cifră rotundă, numerologii consideră că 10 exprimă echilibrul, fiind o balanță între ceea ce s-a împlinit și ce va urma.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Persoanele născute la o dată de 10 se remarcă printr-un spirit de independență și, de aceea, ei caută  frecvent noi preocupări pentru că se plictisesc atunci când îndeplinesc anumite activități multă vreme.

Nativii datei de 10 doresc să-și împlinească idealurile

Pentru persoanele născute la odată de 10, împlinirea idealurilor este esențială în viața lor! Mai apropiate sau mai îndepărtate, ei consideră că idealurile trebuie îndeplinite, cu orice preț.  De fapt, de obicei, acești nativi vor să facă mai ales ceea ce le place și evită responsabilitățile dificile și în familie, și în carieră. Mai mult, ei ocolesc preocupările care impun eforturi fizice susținute, dar și funcțiile de mare răspundere, de conducere.

Cei născuți în data de 10 sunt inteligenți, dar comozi

Ei sunt inteligenți, curioși să afle lucruri noi, deși comoditatea lor iese în evidență. Desigur, acești nativi nu doresc să muncească în plus, să rezolve probleme care impun obligații suplimentare și riscante. În relațiile interumane, cei născuți la o dată de 10 știu cum să-și convingă prietenii, colegii  și rudele cum să lucreze în avantajul lor.

câștigă încrederea persoanelor din anturaj

Numerologii apreciază că planeta zilei de 10 este Soarele și aceasta are o puternică influență în a zecea zi din lună. În această privință, Soarele transmite nativilor vibrații puternice care le sporește sănătatea și vigoarea. De asemenea, cei născuți la o dată de 10 au puterea să se revigoreze mai repede și după o boală, și după un eveniment trist. În același timp, la acești nativi se remarcă abilitățile  creative, dar și originalitatea ideilor. De aceea, ei reușesc să-și câștige popularitatea și se pot baza pe un număr mare de prieteni.  

În dragoste, partenerii le reproșează că sunt egoiști în momentele esențiale din viața lor, dar acești nativi trebuie să demonstreze că au un  caracter stabil.

Numerele lor norocoase

Pentru cei născuți la o dată de 10, reușitele lor au legătură cu cifrele: 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 73 și 82.

Zilele lor favorabile

Cei născuți la o dată de 10 vor avea reușite în zilele lor favorabile: luni, marți și duminică.

Cristalul lor norocos este rubinul.

Nativii zilei de 10 ianuarie. Ce spun numerologii

Potrivit numerologului Eduard Agachi, nativii zile de 10 ianuarie sunt în primul rând realişti, capabili să abordeze orice situaţie cu duritate, măsurând şi acţionând în conformitate cu aceasta. Specialistul a analizat caracteristicile nativilor din 10 ianuarie, pe site-ul secretulnumerelor.ro.

"Rareori cad pradă optimismului fals, speranţelor deşarte sau viziunilor. Ei sunt într-o anumită măsură mândri de evaluarea realistă a lucrurilor. Nativii zilei de 10 ianuarie nu trebuie să-şi lase propria sensibilitate sau pe a celorlalţi să le stea în calea exprimării. Nu agreează compromisurile în ceea ce priveşte punctele lor de vedere şi nu sunt obişnuiţi să spună dulcegării sau să fie mieroşi în vorbă. Ei prezintă lucrurile aşa cum sunt, iar tu poţi accepta sau refuza", arată sursa citată. 

image
image
image
image
image
image
Barbat femeie relatie cearta FOTO Shutterstock jpg
horoscop (1) jpg
Ziua ta norocoasa din luna februarie in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1939119451 jpg
Parteneriat - barbati care strang mana - acord FOTO Shutterstock
mancare 1 jpg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Ceai negru Pinterest jpg
omleta pirat 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net