Carmen Harra, predicții sumbre. România, lovită de cutremure în anul 2024: „Capitala nu e pregătită în niciun fel”

Carmen Harra face o serie de predicții destul de îngrijorătoare pentru România. În decursul acestui an, conform viziunilor clarvăzătoarei, țara noastră va găzdui mai multe cutremure. De asemenea, avertizările au legătură și cu alte fenomene pentru care România nu este pregătită. 

Carmen Harra / foto: Facebook
Carmen Harra / foto: Facebook

Anul 2024 este unul karmic, și ne va afecta economia și inflația. De asemenea, zona Vrancei va fi afectată de mai multe seisme. Află predicțiile complete făcute de Carmen Harra în rândurile de mai jos. 

Carmen Harra: „Anul ăsta o să fie cutremure”

Clarvăzătoarea anunță mai multe cutremure care pot avea loc în anul 2024, despre care spune că este unul nu doar karmic, ci și seismic. Partea bună este că seismele nu vor fi unele de o mare magnitudine, și nu vor fi victime.

„Anul ăsta este un an plin de cutremure și metaforic vorbind, în sensul de schimbări uriașe, care vin peste noapte, la care nu ne așteptăm, care ne surprind, ne schimbă direcția, gândirea.

În mod real, este și un an seismic. Motivul pentru care am plecat din România sunt cutremurele. Anul ăsta o să fie cutremure, dar mai bine mai mici, să nu cumuleze unul atât de mare. Totuși, nu va fi unul care să reclădească ce s-a întâmplat în 1977. Românul nu e pregătit, Capitala nu e pregătită în niciun fel. Anul 2024 este un an karmic, pentru că are cifra 8, deci tot ce am trăit, se poate repeta.”, a declarat Carmen Harra, pentru WOWnews

Ce ne rezervă anul în curs 

Carmen Harra a punctat că românii vor rămâne surprinși de schimbările care vor apărea în acest an.

„2024 este un an karmic, afectează economia și inflația. Ar fi bine să investim banii decât să-i ținem la ciorap. În 2024 așteptați-vă la niște schimbări care or să vă uimească.

Este un an care ne șochează, ne pune pe gânduri, ne aduce în lumină lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm. Este un an care ne aduce în față evenimente peste noapte, atenție la cutremure. Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul. Oamenii încep să se retragă în zone montane, pentru că se simt feriți. Totul este la nivel psihic și mental, din cauza stresului oamenii dezvoltă tot felul de tulburări.”, a precizat Carmen Harra, pentru sursa citată anterior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net