Carmen Harra, previziuni îngrijorătoare despre Bianca Drăgușanu. Va fi de viitor relația cu Bădălău? „O să fie un mare test de viață pentru ea”

Relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău a ținut mereu prima pagină a ziarelor. A fost o adevărată telenovelă și pare că cei doi s-ar fi despărțit din nou și iar s-au împăcat, în luna iubirii. Bianca Drăgușanu a devenit mai secretoasă în privința vieții sale personale, iar Bădălău pare să aibă acum câteva probleme cu legea.

Carmen Harra a fost invitata lui Cristi Brancu, joia trecută, la Exclusiv VIP de la Prima TV. Ea a vorbit despre schimbările majore care vor avea loc în viața Biancăi Drăgușanu și despre viitorul relației cu Gabi Bădălău. Se pare că surprizele se vor ține lanț de acum încolo pentru Bianca Drăgușanu!

În martie intră într-un an karmic. E un an foarte puternic pentru ea. O să aibă atâtea surprize! Tot ce ea a experimentat în ultimii 16 ani iese la lumină acum. Toate situațiile și relațiile amoroase în care nu a găsit o rezolvare iau o altă turnură. (…) Relația cu Bădălău rămâne o relație complimentară, dar temporară. El are probleme serioase anul ăsta. Ea va încerca, la un moment-dat, să se detașeze, pentru că se gândește la imaginea ei - să nu fie afectat”, a mărturisit Carmen Harram ale cărei previziuni nu le sunt favorabile celor doi, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

„Un verdict al meu pentru ei doi: relația asta nu mai are foarte mult timp în viitor și se va muta în altă direcție. El va rămâne debusolat. El are multe karme de rezolvat. Tot ce i se întâmplă acum nu e un accident. Divinitatea vrea să îl învețe ceva. (…) Ea se confruntă anul acesta cu toate problemele ei lăsate în aer de 16 ani. De asta s-a găsit dintr-o relație într-alta. Are atâtea în spate nesoluționate, încât relația asta se blochează undeva karmic, ajunge la un platou și nu mai merge mai departe. Sunt circumstanțe care împiedică relația asta să fie unde vrea ea. Dacă ea va înțelege că nu e o relație de compromis, ci temporară ar fi mai bine pentru ea”, mai dezvăluie Carmen Harra.

Apare o altă persoană în viața Biancăi Drăgușanu

De asemenea, Carmen Harra e de părere că în viața Biancăi Drăgușanu o să apară în curând altcineva, pentru că se află încă într-un an karmic.

Când noi devenim centrul universului, nicio operație estetică nu ne mai ajunge. Căutăm tot felul de resurse să fim bine cu noi înșine. E extrem de frumoasă, dar trebuie să pui un stop în a te angrena în prea multe relații și operații. Tot ce e mult strică, cum spunem noi românii. În anii karmici apar peste noapte persoane, care vin să ne învețe ceva. În viața ei, până în martie 2025, are an karmic.

O să vedeți că în viața ei apare o altă persoană cu care are relație karmică. Ea cu Bădălău nu au avut o relație karmică. Doar s-au complimentat unul pe altul. O să fie un mare test de viață pentru ea. Să se aștepte la ceva extrem de puternic, care o să influențeze percepția ei despre iubire”, a mai povestit pshihologul și scriitoarea Carmen Harra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
ioana bulca jpg
carmen movileanu jpg
banner andreea esca png
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net