Cât câștigă pe zi o manichiuristă din București: „Cât faci tu într-o zi, eu fac în aproape o lună"

Sunt tot mai multe fete care încearcă să-și îmbunătățească situația financiară și încep să facă cursuri pentru a deveni manichiuriste profesioniste. Unele dintre ele au parte de noroc, ajungând să câștige mii de lei pe zi, scrie adevărul.ro. Este și cazul Izabelei. Aceasta a declarat, pe pagina ei de TikTok, că într-o zi a încasat peste 2.000 de lei. 

Cât câștigă o manichiuristă din București Foto: Pexels
Cât câștigă o manichiuristă din București Foto: Pexels

Câți bani câștigă Izabela

O tânără, în vârstă de 20 de ani, a dezvăluit, recent, prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok, cât câștigă pe zi din pus unghii. Este vorba despre Izabela, care își începe activitatea la ora 08:30 și o încheie la ora 20:00. În clipul video publicat pe TikTok, tânăra le-a arătat urmăritorilor săi că în ziua respectivă a avut nouă cliente și a încasat peste 2.000 de lei.

Ce au comentat internauții 

După publicarea clipului video pe TikTok, tânăra în vârstă de 20 de ani a stârnit multe critici în secțiunea de comentarii. „Abia aștept să intre ANAF-ul în astea…nu tu carte de muncă…nu tu asigurare medicală…nu tu taxe”, Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării…mă duc să îmi cumpăr o unghieră”, „Ce frustrați sunt bărbații pentru că o femeie face bani”.

Alte comentarii: „Când văd ce oameni corecți avem printre noi, mă umflă râsul. Declari tot la ANAF + tips și la voi ăștia „corecți” dacă vă iese din ceva 5 lei în plus, nu știți pe unde să-i ascundeți”, Să te vadă ăștia de la ANAF…să vezi ce calcule își fac ei…”. „Nu e rău deloc … cât faci tu într-o zi eu fac în aproape o lună”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Izabela. După ce a văzut comentariile cu privire la ANAF, fata din București a mărturisit că este înregistrată la ANAF și oferă și bon fiscal.

Când e bine să faci o pauză de la oja cu gel

Îţi place să ai mereu unghiile îngrijite, motiv pentru care apelezi la oja cu gel sau la manicura semi-permanentă. Scapi de o mare bătaie de cap pe moment, însă poţi avea probleme serioase dacă obişnuieşti să o foloseşti pe termen lung. Iată ce spun specialiştii.

Oja-gel sau cea semi-permanentă nu se usucă de la sine, ci cu ajutorul unei lumini ultra-violete. În timpul acestei proceduri, oja intră în structura unghiei, de aceea este mult mai rezistentă decât cea obişnuită. Specialiştii susţin însă că putem folosi această metodă de îngrijire a unghiilor, însă este nevoie să faci o pauză de 3 luni.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
marilyn monroe1 ceea4b36a1cb4ffda36bde7509891ae9 jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net