Vestea care i-a salvat viața unei femei! Ce a aflat de la manichiurista sa

Ce părea o simplă ședință de manichiură s-a transformat într-o întâlnire care a reușit să schimbe parcursul vieții unei femei din Scoția. Pe numele ei Stacey Boss, aceasta nu își putea imagina că vestea primită de la manichiurista sa va ajunge să îi salveze viața și să o scape de o boală cruntă.

Manichiurista a observat o dungă subțire, maro, sub unghia femeii
Manichiurista a observat o dungă subțire, maro, sub unghia femeii

Nimic nu îi dădea de bănuit lui Stacey Boss, o femeie în vârstă de 32 de ani din Scoția, că un banal semn de pe corp este, în realitate, simptomul unei boli teribile, care îi putea chiar curma viața. Aceasta a mers la o ședință de manichiură, complet lipsită de griji, când, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, a primit o veste care poate că a salvat-o de la moarte. Mai precis, manichiurista femeii a observat un semn ciudat pe unghia acesteia, care semăna cu o dungă maronie. Aceasta nu a fost de acord să îi mai facă manichiura, ba chiar sfătuind-o să meargă imediat la doctor. Iar acest lucru a salvat viața femeii!

După vizita de la medic, Stacey Boss a fost diagnosticată cu melanom, care poate fi fatal dacă nu este depistat la timp! Până atunci, femeia a presupus că dunga de pe unghie este o simplă vânătaie, recunoscund că a fost confuză în momentul în care manichiurista ei a sfătuit-o să meargă la doctor. Însă, după o vizită la medicul de familie, urmată de una la dermatolog, Stacey Boss a început tratamentul pentru boala potențial letală.

Linia de sub unghie, simptom de melanom

Potrivit experților, această boală se poate prezenta drept o simplă linie maronie, subțire, sub unghii, fie ca o umflătură, ori ca o unghie crăpată, simptome pe care Stacey Boss a spus că le-a avut. Din fericire, sfatul manichiuristei a venit la timp, iar femeia a putut fi tratată. Unghia afectată, cât și o parte din os, au fost extrase, iar acum Stacey Boss face mai multe teste pentru a se asigura că problema nu a apucat să se răspândească prin corp.

Potrivit acesteia, sfatul primit de la manichiuristă a reușit să îi salveze viața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net