Cât costă acum celebrul telefon Nokia 3310. Prețul e uriaș chiar și în 2023

Ultima actualizare:

Telefoanele Nokia au rămas cu siguranță în istoria tehnologiei ca o dovadă a evoluției tehnologice de la începutul anilor 2000, însă vă puteți imagina cât a ajuns să coste în 2023 un Nokia 3310?

Cât costă acum celebrul celebrul telefon Nokia 3310
Cât costă acum celebrul celebrul telefon Nokia 3310

Nokia 3310 a fost lansat în anul 2000 și a fost produs în Finlanda și Ungaria. Pe lângă alte modele de telefoane precum Alcatel, cel de la Nokia a făcut furori la vremea respectivă, asemenea ultimului model de Apple în zilele noastre. Se spune că pe atunci s-ar fi vândut aproximativ 126 de milioane de unități în toată lumea. Micul telefonul portabil ce cântărea 133 de grame era deseori purtat în huse ce se puneau în jurul gâtului sau era ținut în buzunar întrucât pe atunci nu existau folii de protecție speciale ca acum. Însă după cum bine știm, telefonul Nokia 3310 era foarte rezistent chiar și așa, fiind și acum recunoscut pentru asta. 

Acum tehnologia a evoluat și mai mult, găsim smartphone-uri la tot pasul și cu greu ne-am imagina cum ar mai fi să folosim un telefon cu butoane, mai ales un asemenea model de Nokia. Astfel, acesta pentru mulți a devenit o piesă de colecție. Cei care poate își mai doresc un astfel de telefon de dragul vremurilor de acum 20 de ani. Astfel cei nostalgici este bine să bine știe că un utilizator al platformei OLX vinde un asemenea telefon la prețul de 100 de euro! „Telefon Nokia 3310 liber de rețea. Telefon original, țară origine Finlanda. Telefonul este în stare bună de funcționare. Telefon pentru nostalgici”, apare în anunțul de pe OLX, în care este menționat și faptul că este original și funcționează bine, potrivit cancan.ro

Noul Nokia XR21, echivalentul Nokia 3310

Ei bine, HDM Global, ce deține licența pentru telefoanele Nokia, vine cu noul model Nokia XR21, echivalentul modelului Nokia 3310, iar producătorii spun că este rezistent la căzături, apă și praf.

„Aceasta este versiunea smartphone a celebrului și aproape indestructibilului Nokia 3310. Spargerea ecranului sau bateria descărcată înainte de o călătorie lungă vă poate provoca sentimentul de «phone-xiety». 

Acest smartphone a fost construit pentru a elimina aceste temeri cotidiene; dispozitivul nostru este atât de durabil încât poate rezista unui jet de furtun de apă cu o presiune de 100 de bari și o temperatură de 80°C. De fapt, suntem atât de încrezători în noul și durabilul nostru telefon-erou, încât oferim o garanție de un an pentru înlocuirea ecranului, în cazul în care se întâmplă ce e mai rău”, a declarat Adam Ferguson, Head of Product Marketing al telefoanelor Nokia, citat de economica.net.

Se pare că noul model a fost proiectat pentru a rezista temperaturilor cuprinse între -20°C și +55°C. Mai mult, în timpul testelor producătorii au demonstrat că telefonul este suficient de rezistent pentru a nu fi afectat de o căzătură de la 1,8 m sau la scufundarea la 1,5 m sub apă timp de o oră. Acesta poate rezista cu brio și la drumeții în ploaie torențială timp de 72 de ore. Telefonul se lansează în România la prețul de 2.499 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net