Super prețuri! Cele mai ieftine telefoane de pe piață: semnal bun si baterie rezistentă

Dacă ești în căutarea unui telefon ieftin, anul 2022 a adus foarte multe modele ce merită încercate și, de ce nu, achiziționate, deoarece vin cu opțiuni ce sunt găsite pe telefoanele de 1.000 de euro.

Telefoanele ieftine pe care merită să le cumperi
Telefoanele ieftine pe care merită să le cumperi

Într-o perioadă cu atâtea probleme de natură economică, existența unor telefoane ieftine sunt mană cerească, mai ales dacă vechiul telefon s-a stricat și nu mai poate fi folosit. 

Și, de cele mai multe ori, ne aflăm la a 4-a vizită la service. Așadar, trebuie să ne orientăm spre un alt telefon, deoarece atât softul, cât și partea hardware devin din ce în ce mai greu de utilizat. 

Vezi și alt top Click!: Cele mai bune telefoane cu camere de top, în varianta de buget

Ba mai mult, dacă avem un telefon scump, trimiterea acestuia într-un service specializat s-ar putea să fie, de fapt, mai costisitoare decât achiziționarea unui nou telefon, din cauza noilor tehnologii ce nu permit îndepărtarea rapidă și ușoară a ecranului sau a capacului din partea din spate. 

Allview A10 Max

Allview A10 Max se află în topul telefoanelor cu un preț redus ce nu-și promite marea cu sarea, e foarte sincer cu utilizatorul său. La un preț de achiziționare de doar 360 de lei, Allview A10 Max este printre telefoanele ce pot fi utilizate pentru o utilizare normală. 

S-ar putea să te intereseze și un alt top: Cele mai bune telefoane pentru vârstnici și seniori în 2022

Ce înseamnă utilizare normală? Facebook, Instagram, YouTube și chiar puțin gaming. Bineînțeles, nu vorbim despre cele mai bune jocuri video, ci despre titluri clasice precum Angry Birds, poate șah sau alte jocuri ce sunt apreciate de toată lumea. 

Telefonul vine la pachet cu Android 9, având acces la cele mai noi caracteristici, dar și cu o baterie de 3.000mAh și, bineînțeles, un ecran de 5.9 inch LCD.

Urmărește și: Cele mai bune telefoane pe care să le alegi pentru copilul tău

Nokia C3 

Nokia a dominat piața telefoanelor mobile, dar gloria brandului nu se sfârșește atât de repede pe cât ai crede. De foarte mulți ani, Nokia a investit sume impresionante în tehnologie și a adus în fața utilizatorilor modelul C3. 

Telefonul vine echipat cu un design destul de promițător, dar și cu o baterie generoasă de 3030 mAh. Și, sincer, nici că ai avea nevoie de mai mult. Procesorul cu care vine echipat Nokia C3 nu este deloc unul care necesită multă energie. 

De altfel, telefonul are în posesia sa și un ecran de 5.99 inch cu o rezoluție de 1440 x 720. Mai mult, spre deosebire de telefonul precedent, acesta vine echipat cu o versiune mai nouă a sistemului de operare - Android 10. 

Huawei Y5P

În final, după o perioadă în care n-a mai discutat despre ei, din cauza scandalului privind furtul de date din Statele Unite, Huawei se întoarce într-un top al telefoanelor ieftine ce merită achiziționate în 2022. 

La Huawei Y5P vorbim de un ecran mai mic, totuși, de doar 5.45 inch. Chiar și așa, ne bucurăm de aceeași rezoluție pe care o întâlnim la Nokia C3 - 1440 x 720, la aproximativ 514 lei. 

Și aici avem o baterie de 3020mAh, fiind standardul după care s-au orientat producătorii pentru telefoanele din această gamă de preț. Chiar și așa, ecranul nu este exagerat de mare încât să-ți consume bateria și, mai mult, nu are un procesor construit pe o tehnologie nanometrică ce necesită foarte multă energie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net