Cele mai bune telefoane cu camere de top, în varianta de buget

Ultima actualizare:

Unde s-au dus toate smartphone-urile mici? Odată dominând piața, telefoanele compacte sunt înlocuite încet, dar constant cu telefoane mai mari, iar puținele care au rămas, precum linia iPhone mini, par să fie pe cale de dispariție. 

Cele mai bune smartphone-uri mici
Cele mai bune smartphone-uri mici

În afară de telefonul compact ocazional anunțat din trei în trei ani, jucătorii mari precum Apple , Samsung , Sony și Motorola lansează telefoane mai mari și, cu siguranță, nu se adresează persoanelor cu mâini mai mici sau doar celor care preferă un telefon mai mare. Totuși, haide, să vedem un telefon compact, ușor de pus în buzunar și de transportat.

Apple iPhone 13 Mini

Până nu cu mult timp, credeam că era telefoanelor compacte s-a încheiat. Totuși, anul trecut, aceste dispozitive compacte au revenit. iPhone 12 mini a devenit cel mai mic iPhone pe care Apple îl oferă, depășind chiar și iPhone SE pentru acel titlu. Și, anul acesta, am primit succesorul său - iPhone 13 mini.

iPhone 13
iPhone 13

Datorită ramelor sale subțiri și designului cu margini „interesante”, obțineți un ecran mai mare în comparație cu cel al iPhone SE, dar într-un corp mai mic. Și ce este și mai bine este că iPhone 13 mini este cel mai ieftin dintre cele patru modele de iPhone 13 , începând de la 699 de dolari, pe piața americană, pentru modelul de 128 GB, ceea ce reprezintă și dublul spațiului de stocare față de iPhone 12 mini de anul trecut, dar la același preț.

Vezi și Topul telefoanelor mobile cu tehnologie 5G. De la cel mai scump, la cel mai ieftin

Nici în ceea ce privește specificațiile nu vei sacrifica prea mult, mergând cu un iPhone mini. Încă aveți procesorul Apple A15 Bionic și aceleași caracteristici fantastice ale camerei ca și celelalte modele de iPhone 13. Când vine vorba de performanță ridicată într-un pachet mic, nimic nu bate iPhone 13 mini în acest moment și este probabil cel mai rapid telefon compact pe care îl puteți obține.

Google Pixel 4a

Cel mai așteptat Pixel de buget din 2020 încă este o surpriză plăcută ce merită încercat. Acest Google Pixel 4a, chiar dacă nu este nici pe departe la fel de puternic, este destul de compact. Dispune de un ecran de 5,8 inchi, spre deosebire de noul Pixel 5a, care are un ecran mult mai mare.

Google Pixel
Google Pixel

Google Pixel 4a este un monstru în materie de fotografii. Deoarece softul este mult mai important decât camera cu 100 de megapixeli, acest telefon de la Google, chiar dacă este micuț și vechi de 2 ani, are posibilitatea de a se lupta de la egal la egal cu iPhone-urile de ultimă generație ce costă și 1.000 de euro. 

Sony Xperia 10 II

Când vine vorba de telefoane compacte, Sony a dovedit de multe ori că știe să livreze telefoane de calitate. Acesta este cazul lui Sony Xperia 10 II. Acest telefon este un smartphone mid-range grozav, care oferă un afișaj OLED de 6 inchi, rezistență la apă și praf, un scanner de amprentă și un sistem cu cameră triplă pe spate. 

Sony Xperia
Sony Xperia

Sub capotă, acesta este alimentat de un chipset Snapdragon 665, cu 4 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. O baterie de 3600 mAh alimentează dispozitivul, care este încă o capacitate decentă, deși suntem puțin răsfățați de bateriile de 4.000+ mAh care devin o opțiune răspândită în majoritatea telefoanelor moderne.

Citește și Topul telefoanelor Samsung cu baterie mare: preț, specificații și sfaturi

Cea mai bună caracteristică a Xperia 10 II este prețul său. Puteți obține telefonul pentru mai puțin de 400 euro, ceea ce este un deal destul de bun, dacă luați în considerare numai uimitorul ecran OLED.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net