Topul telefoanelor mobile cu tehnologie 5G. De la cel mai scump, la cel mai ieftin

Tehnologia 5G reprezintă următoarea mișcare a companiilor GSM și a tehnologiei de telecomunicații. Chiar dacă este valabilă la scară largă, telefoanele cu această tehnologie sunt greu de ales, iar specificațiile acestora variază pe mai multe arii de preț.

click ro cele mai bune telefoane jpeg

Dacă vă aflați un oraș mare, puteți fi sigur că va aflați în raza unei rețele 5G, iar un upgrade la acest tip de rețea vă va da ocazia să vă bucurația de o viteză mult mai mare a internetului și a puterei de receptare a semnalului GSM.

Din tot catalogul existent cu telefoane 5G, sunt câteva care chiar reușesc să atragă priviri și cumpărători. 

Apple iPhone 13 Pro

Nu uimește pe nimeni prezența acestui model în acest top. Apple s-a reprezentat mereu pe piața telefoanelor mobile prin calitatea și serviciile premium pe care acest dezvoltator le oferă. 

13 iphone jpg

Ce trebuie să ai în vedere la acest telefon? Te poți bucura de o rată de refresh de 120hz, prin care o să poți utiliza aplicațiile existente în terminalul tău mobil la o viteză incredibilă. De asemenea, ar trebui să iei în vedere și camera sa foto. iPhone a fost mereu recunoscut pentru camera sa foto, multe modele fiind achiziționate special pentru această întrebuințare. Ecranul OLED Super Retina de 6,1 inci al iPhone 13 este printre primele modele ce beneficiază de această tehnologie, o întrebuințare nouă a acestui ecran fiind calitate culorilor de pe ecranul său.

Cât despre design, Apple a menținut forma clasică și elegantă a telefoanelor sale, modificările legate de design fiind destul de mici, iar unele sunt făcute doar pentru a concura cu celelalte branduri. 

Samsung Galaxy S21 Ultra

Pentru utilizatorii de Android, Samsung Galaxy S21 Ultra se clasează printre cele mai bune și apreciate terminale mobile cu o viteză impresionantă. Încă de la apariție, Samsung a încercat să livreze doar modele de top, iar gama acestui producător reușească să bucure fiecare buzunar. 

samsung galaxy s22

De ce ar merita un Samsung Galaxy S21 Ultra? Dacă te gândești la un telefon cu Android de top, acesta s-ar putea să fie cea mai bună alegere. Telefonul are un afișaj extraordinar de mare, funcții multitasking excelente și o cameră de ultimă generație.

Acest model este printre cele mai bine vândute modele Samsung, bucurându-se de toate tehnologiile din generația nouă, aducându-le pe acestea sub un material de cea mai bună calitate. 

Samsung a combinat conectivitatea 5G în telefoanele sale emblematice, așa că nu este de mirare că S21 Ultra are compatibilitate cu rețeaua 5G, inclusiv sub-6 și mmWave. Asta înseamnă că va funcționa cu fiecare rețea 5G disponibilă în acest moment

Samsung Galaxy A52 5G, cel mai ieftin telefon 5G

Pentru a bucura toate buzunarele, Samsung a lansat și versiunea Galaxy A52 5G, un telefon mid-range, ce poate fi achiziționat la jumătate de preț față de variantele de top.

Samsung a realizat o mișcare foarte inteligentă cu Galaxy A52 5G. A reușit să facă un telefon grozav, care face fotografii excelente, are o baterie care ține două zile și un ecran cu specificații înalte, care costă relativ puțin atunci când este plasat față de concurență.

Camera face fotografii foarte atractive și există o mulțime de funcții distractive, inclusiv modul Samsung Single Take. Singurul lucru care este supărător A52 5G este senzorul slab de amprentă, care este lent și dă, uneori, rateuri. 

Dacă nu ești fan al Samsung, poți lua în considerare și un Google Pixel 4a 5G, la același preț. Problema cu Pixel 4a 5G este legată de vârsta telefonului, conform Digital Trends.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net