La ce ne putem aștepta de la Samsung Galaxy A53 5G

Telefoanele gama de preț mid range au fost tot mai căutate. Chiar dacă telefoanele de ultimă generație precum Samsung Galaxy S22 ne fură ochii de fiecare dată, telefoanele precum Samsung Galaxy A53 5G sunt cele pe care le folosim. La ce ne putem aștepta, totuși, la viitorul Galaxy A53 5G?

ezgif com gif maker jpg

Îmbunătățiri pe partea de software și baterie

Viitorul telefon de buget lansat de către Samsung promite să îndeplinească așteptările clienților. Așadar, acesta promite să adauge câteva elemente noi față de modelul de anul trecut, A52. Din fericire, prețul de pornire va fi similar cu A52, plecând de la prețul de 500 de dolari pentru piața din Statele Unite.

Cât despre compoziția ecranului, acesta va respecta tradiția lui A52, cu un ecran de plastic cu o dimensiune de 6,5 inci, cu o cameră de tip insulă, fără bliț. De asemenea, vom putea întâlni clasicul senzor de amprentă implementat în ecran, cu o îmbunătățire a acurateții. 

Chiar și așa, conform informațiilor furnizate de către Phone Arena, Samsung Galaxy A53 5G va fi mult mai subțire, cu mai multă eleganță, chiar dacă acesta este alcătuit din elemente de plastic, dar și altele pentru a menține costul de producție la un nivel scăzut.

Cât despre diferența majoră dintre A53 5G și A52 5G, aceasta este reprezentată prin mărimea bateriei. De data aceasta, utilizatorii vor primi un telefon cu o baterie de 4.860 mAh, față de bateria de 4.500 mAh cu care este echipat telefonul din anul trecut. Totuși, nu sunt detalii dacă Samsung va oferi un încărcător în cutia în care va veni ambalat telefonul. De asemenea, se zvonește că viteza de încărcare va fi de 15W, comparativ cu modelul precedent, ce are o viteză de încărcare de 25 W.

Cât despre camerele video, nu vom observa mari diferențe. Atât A53 5G, cât și A52 5G au un format al camerelor alcătuit dintr-o cameră principală + ultra-wide și două camere macro. Totuși, Samsung îmbunătățește în mod constant software-ul telefoanelor. Așadar, nu putem aștepta la o îmbunătățire masivă a calității imaginilor ce vor fi preluate cu A53 5G.

În cele din urmă, zvonurile arată o îmbunătățire ușoară față de modelul din 2021. Chiar și așa, îmbunătățirea pe partea de software va avea un impact major în modul în care acest terminal mobil se comportă.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Joe Biden si cainele lui, Commander   profimedia 0728078085 jpg
calendar ortodox 2021 23 februarie sfantul policarp png
apa de gura jpeg
casatorie shutterstock jpg
Dantura - periaj - spalat pe dinti FOTO Shutterstock
Regele Charles jpg
avion pixabay jpg
vin roma istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net