Ce prețuri oficiale vor avea modele Samsung Galaxy S22 în Europa?

Samsung Galaxy S22 este printre cele mai așteptate telefoane mobile din ultima vreme. În același timp, datorită promovării făcute de către oficialii Samsung, Galaxy S22 va aduce ultima tehnologie disponibilă, într-un corp realizat doar din materiale de calitate înaltă.

samsung s22 jpeg

Nu vom avea nici anul acesta 1TB spațiu de stocare

Totuși, conform publicației phonearena, prețurile pentru piața europeană au fost zărite. Chiar și așa, aceste prețuri sunt informative, trebuie să luăm în calcul adaosul comercial pe care-l aplică fiecare magazin atât fizic, cât și on-line.

Pentru seria S21, Samsung a introdus posibilitatea de a folosi S Pen-ul dedicat telefoanelor mobile din gama Galaxy Note. Chiar și așa, viitorul Galaxy Note este sumbru, mai ales prin introducerea acestei noi opțiuni pentru seria Galaxy S. La scurt timp după ce Samsung a lansat posibilitatea de folosi S Pen-ul atât pentru Galaxy Note, cât și pentru Galaxy S, magazinele au început să comercializeze stilouri inteligente, la un preț chiar decent - 130 de lei. Totuși, spre deosebire de seria Galaxy Note, Galaxy S nu dispune de un compartiment special pentru încărcarea și depozitarea stiloului. Chiar și așa, distribuitorii au început să vândă încărcătoare portabile pentru a putea fi folosit și pe Galaxy S.

prețurile samsung galaxy s22 în europa

Totuși, la ce preț o să putem întâlni viitorul telefon dezvoltat de Samsung pe piețele europene?

Pentru versiunea Galaxy S22 cu 8 GB de memorie RAM și 128GB spațiu de stocare, previziunile arată că prețul va începe de la 849 de euro. Pentru 50 de euro în plus, cumpărătorii pot opta pentru versiunea cu 256GB spațiu de stocare.

Cât despre versiunea Galaxy S22+ cu 8GB de memorie RAM și 128GB spațiu de stocare, prețul de pornire va fi de 1.049 de euro. De asemenea, tot pentru 50 de euro în plus, cei ce doresc să achiziționeze acest telefon vor putea opta pentru versiunea cu 256GB spațiu de stocare.

În cele din urmă, versiunea de top - Galaxy S22 Ultra cu doar 8GB memorie RAM și 128GB spațiu de stocare va costa 1.249 de euro. Pentru versiunile cu 12GB RAM, prețul de pornire este de 1.349 pentru versiunea cu 256GB spațiu de stocare și 1.449 euro pentru versiunea cu 512GB spațiu de stocare.

Chiar și așa, în ciuda zvonurilor, se pare că nici anul acesta nu vor avea parte de telefonul dezvoltat de Samsung cu 1TB spațiu de stocare. Această adiție ar fi făcut din Samsung Galaxy S22 Ultra un adevărat workstation, deoarece este echipat cu procesorul de ultimă generație dezvoltat de către Qualcomm Snapdragon.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net