Ce pre╚Ťuri oficiale vor avea modele Samsung Galaxy S22 ├«n Europa?

24 ianuarie 2022

Samsung Galaxy S22 este printre cele mai așteptate telefoane mobile din ultima vreme. În același timp, datorită promovării făcute de către oficialii Samsung, Galaxy S22 va aduce ultima tehnologie disponibilă, într-un corp realizat doar din materiale de calitate înaltă.

samsung s22 jpeg

Nu vom avea nici anul acesta 1TB spa╚Ťiu de stocare

Totu╚Öi, conform publica╚Ťiei phonearena, pre╚Ťurile pentru pia╚Ťa european─â au fost z─ârite. Chiar ╚Öi a╚Öa, aceste pre╚Ťuri sunt informative, trebuie s─â lu─âm ├«n calcul adaosul comercial pe care-l aplic─â fiecare magazin at├ót fizic, c├ót ╚Öi on-line.

Pentru seria S21, Samsung a introdus posibilitatea de a folosi S Pen-ul dedicat telefoanelor mobile din gama Galaxy Note. Chiar ╚Öi a╚Öa, viitorul Galaxy Note este sumbru, mai ales prin introducerea acestei noi op╚Ťiuni pentru seria Galaxy S. La scurt timp dup─â ce Samsung a lansat posibilitatea de folosi S Pen-ul at├ót pentru Galaxy Note, c├ót ╚Öi pentru Galaxy S, magazinele au ├«nceput s─â comercializeze stilouri inteligente, la un pre╚Ť chiar decent - 130 de lei. Totu╚Öi, spre deosebire de seria Galaxy Note, Galaxy S nu dispune de un compartiment special pentru ├«nc─ârcarea ╚Öi depozitarea stiloului. Chiar ╚Öi a╚Öa, distribuitorii au ├«nceput s─â v├ónd─â ├«nc─ârc─âtoare portabile pentru a putea fi folosit ╚Öi pe Galaxy S.

pre╚Ťurile samsung galaxy s22 ├«n europa

Totu╚Öi, la ce pre╚Ť o s─â putem ├«nt├ólni viitorul telefon dezvoltat de Samsung pe pie╚Ťele europene?

Pentru versiunea Galaxy S22 cu 8 GB de memorie RAM ╚Öi 128GB spa╚Ťiu de stocare, previziunile arat─â c─â pre╚Ťul va ├«ncepe de la 849 de euro. Pentru 50 de euro ├«n plus, cump─âr─âtorii pot opta pentru versiunea cu 256GB spa╚Ťiu de stocare.

C├ót despre versiunea Galaxy S22+ cu 8GB de memorie RAM ╚Öi 128GB spa╚Ťiu de stocare, pre╚Ťul de pornire va fi de 1.049 de euro. De asemenea, tot pentru 50 de euro ├«n plus, cei ce doresc s─â achizi╚Ťioneze acest telefon vor putea opta pentru versiunea cu 256GB spa╚Ťiu de stocare.

├Än cele din urm─â, versiunea de top - Galaxy S22 Ultra cu doar 8GB memorie RAM ╚Öi 128GB spa╚Ťiu de stocare va costa 1.249 de euro. Pentru versiunile cu 12GB RAM, pre╚Ťul de pornire este de 1.349 pentru versiunea cu 256GB spa╚Ťiu de stocare ╚Öi 1.449 euro pentru versiunea cu 512GB spa╚Ťiu de stocare.

Chiar ╚Öi a╚Öa, ├«n ciuda zvonurilor, se pare c─â nici anul acesta nu vor avea parte de telefonul dezvoltat de Samsung cu 1TB spa╚Ťiu de stocare. Aceast─â adi╚Ťie ar fi f─âcut din Samsung Galaxy S22 Ultra un adev─ârat workstation, deoarece este echipat cu procesorul de ultim─â genera╚Ťie dezvoltat de c─âtre Qualcomm Snapdragon.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg