Samsung Galaxy Note, la un pas spre sfârșit. Ce se va întâmpla cu celebrul stilou?

#Best buys
Ultima actualizare:

Samsung a anunțat că va susține o conferință de presă luna viitoare, în februarie, care va avea în vedere viitorul seriei Galaxy Note, apreciată de foarte mulți utilizatori. Chiar și așa, anul trecut, Samsung nu a lansat niciun telefon din această marcă, iar tot mai multe mișcări pentru încorporarea funcțiilor de pe Galaxy Note pe terminalele din seria Galaxy S21.

Samsung Galaxy Note. Sursa foto: Samsung
Samsung Galaxy Note. Sursa foto: Samsung

Seria Galaxy Note, la un pas spre sfârșit

Noul telefon de la Samsung, Galaxy S21 a făcut primul pas în încorporarea funcționalităților specifice modelului Note, când a implementat suportul pentru S Pen și funcția de a fi achiziționat și drept accesoriu pentru 130 de lei. Chiar dacă S21 și S Pen funcționează împreună, terminalul mobil nu are un slot special pentru încărcarea sau depozitarea acestuia. Totuși, Samsung s-a pregătit pentru acest aspect, iar achiziționarea unui S Pen vine însoțit alături de un dispozitiv special unde îl vei putea încărca și depozita. 

În urma conferinței ce va avea loc în februarie, președintele TM Roh a transmis că utilizatorii să „fie pregătiți să experimenteze noua experiență Ultra”, făcând trimitere la dezamăgirea fanilor ce nu au primit un terminal din gama Galaxy Note în decursul anului trecut. Chiar și așa, fanii Samsung vor primi mai multe detalii în urma evenimentului Samsung Galaxy Unpacked, unde mulți deja și-au pus speranțele ca telefoanele din gama Galaxy Note nu vor fi acaparate de cele din gama Galaxy S.

Chiar dacă funcționalitățile specifice telefoanelor mobile de tip phablet au fost treptat preluate de către Galaxy S, fanii speră că lipsa de slot special pentru S Pen va salva seria de la sfârșit, în ciuda previziunilor furnizate de către publicația The Verge

Prin intermediul S Pen, utilizatorii se pot bucura de o experiență specifică unei tablete de ultimă generație, putând scrie, edita poze, dar și pentru a semna documente printr-o singură mișcare. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net