Nu ai semnal? Topul telefoanelor din 2022 cu cea mai bun─â recep╚Ťie GSM

21 ianuarie 2022

├Än acest moment, pia╚Ťa curent─â de telefoane mobile este plin─â de op╚Ťiuni ╚Öi ne putem a╚Ötepta ca fiecare telefon s─â aib─â un sistem de recep╚Ťie a semnalului 3G sau 4G de ultim─â genera╚Ťie.

click ro cele mai bune telefoane jpeg

Din p─âcate, nu este mereu cazul. Pentru a reduce drastic costurile de produc╚Ťie, marile corpora╚Ťii au ├«ncercat, pe c├ót posibil, s─â reduc─â calitatea diferitelor materiale. 

A╚Öadar, cu c├ót costul de produc╚Ťie e mai mare, acesta este direct propor╚Ťional cu calitatea materialelor. Totu╚Öi, chiar dac─â Rom├ónia are o acoperire 4G bun─â ├«n zonele ora╚Öelor, c├ót ╚Öi ├«n unele zone rurale, unele telefoane se descurc─â mult mai bine s─â capteze undele radio ale antenelor GSM.

├Än acela╚Öi timp, aceste terminale mobile se bucur─â de ultima genera╚Ťie de tehnologie privind calitatea camerelor, c├ót ╚Öi calitatea apelurilor audio ╚Öi video. ├Än acela╚Öi timp, ne putem bucura de ultima tehnologie a procesoarelor interne ale telefoanelor, dar ╚Öi de o memorie RAM mult mai mare, asta traduc├óndu-se ├«ntr-o vitez─â mult mai mare cu care func╚Ťioneaz─â telefonul mobil. 

A╚Öadar, ast─âzi vom analiza recep╚Ťia semnalului telefoanelor Google Pixel 6, Samsung Galaxy S21 ╚Öi Apple iPhone 13.

Google Pixel 6, o apari╚Ťie apreciat─â pe pia╚Ťa rom├óneasc─â

Pixel a fost ├«ntotdeauna un brand ce era foarte greu de g─âsit pe pia╚Ťa rom├óneasc─â de telefoane mobile. Telefoanele din seria trecut─â, Pixel 4a, 3XL ╚Öi 3a reprezent├ónd un telefon ni╚Öat, destinat persoanelor ce au destul─â ├«ncredere s─â-╚Öi achizi╚Ťioneze terminalele mobile din diferite magazine on-line din str─âin─âtate. Din fericire, ─âsta nu este cazul ╚Öi lui Google Pixel 6, ap─ârut recent ├«n magazinele de specialitate de la noi din ╚Ťar─â. Acest model s-a clasat pe locul 1 ├«n ceea ce prive╚Öte conectivitatea la re╚Ťeaua de telefonie mobil─â, aceast─â op╚Ťiune venind dup─â mai multe ├«mbun─ât─â╚Ťiri f─âcute de c─âtre compania Google privind conectica terminalului mobil. 

Bucur├óndu-se de cea mai nou─â genera╚Ťie de procesoare, dar ╚Öi de un sistem de operare optimizat, ├«n primul ╚Öi ├«n primul r├ónd, pentru terminalele de╚Ťinute de c─âtre Google, Pixel 6 vine cu conectivitate de ultim─â genera╚Ťie, 5G, iar asta este esen╚Ťial ├«n ziua de ast─âzi, dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti o conectic─â puternic─â. C├ót despre viteza de re╚Ťea a acestui dispozitiv, pentru a utiliza re╚Ťeaua 5G, trebuie s─â v─â afla╚Ťi ├«ntr-o zon─â care accept─â re╚Ťeaua 5G ╚Öi, bine├«n╚Ťeles, un abonament de telefonie mobil─â ce suport─â aceast─â re╚Ťea. 

Samsung Galaxy S21, telefonul ce a pornit acapararea modelului Galaxy Note

Dup─â o lansare ce a adus milioane de dolari ├«n buzunarul companiei, dar ╚Öi milioane de z├ómbete pe chipul consumatorilor, Galaxy S21 a dat trendul ├«n acapararea seriei Galaxy Note, serie ce nu a primit niciun model anul acesta.

├Än acela╚Öi timp, e important s─â not─âm c─â acest terminal mobil vine ├«n dou─â variante S21 ╚Öi S21 5G, cea din urm─â bucur├óndu-se de o conectic─â la fel de apreciat─â ca a lui Pixel 6. Chiar ╚Öi a╚Öa, ├«n func╚Ťie de buget, ╚Öi terminalul f─âr─â 5G se bucur─â de o recep╚Ťie a semnalului de o calitate semnificativ─â. Fiind alc─âtuit din tehnologia de ultim─â genera╚Ťie dezvoltat─â de c─âtre Samsung ╚Öi de parteneri, acest telefon mobil va face fa╚Ť─â fiec─ârei zone, chiar dac─â nicio anten─â GSM nu este disponibil─â prin ├«mprejurimi. Potrivit SmartphonesRevealed, Samsung S21 are printre cele mai bune scoruri c├ónd vorbim despre puterea semnalului.

Chiar ╚Öi a╚Öa, persoanele ce de╚Ťin un Samsung Galaxy S21 ce are procesorul Exynos (comercializat doar ├«n SUA ╚Öi China) se vor putea pl├ónge de lipsa semnalului, indiferent de zona ├«n care persoana se afl─â. P├ón─â acum, nu s-a aflat motivul pentru care telefoanele Samsung ce sunt echipate cu procesorul Exynos nu fac fa╚Ť─â unei re╚Ťele 4G sau 5G. 

Apple iPhone 13, telefonul ce ridic─â standardul de calitate

Aceast─â companie a fost mereu un titan al industriei, reprezent├óndu-se pe pia╚Ťa interna╚Ťional─â prin prisma terminalelor de calitate superioar─â pe care le livreaz─â. Bine├«n╚Ťeles, c├ónd vorbim de calitate, indiferent de zona la care ne referim, Apple iPhone 13 c├ó╚Ötig─â un loc printre frunta╚Öi.

Echipat cu un procesor de ultim─â genera╚Ťie, acesta promite o calitate superioar─â, indiferent de zona ├«n care dorim s─â-l folosim. Chiar ╚Öi a╚Öa, iPhone nu a oferit de foarte mult timp ├«mbun─ât─â╚Ťiri telefoanelor din ultima genera╚Ťie pe partea de conectivitate, iar chipsetul care suport─â o calitate ├«nalt─â a frecven╚Ťelor 5G este comercializat doar pe teritoriul Statelor Unite, conform publica╚Ťiei MacRumors. De asemenea, ├«n urma noului update software, Apple se a╚Öteapt─â ca durata de via╚Ť─â a bateriei ╚Öi stabilitatea privind recep╚Ťia semnalului GSM s─â se ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â. 

  Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg