Google Pixel Notepad, primul telefon pliabil al companiei

25 ianuarie 2022

Dup─â o ├«ncercare for╚Ťat─â de a ├«mbun─ât─â╚Ťi ecosistemul Google, compania preg─âte╚Öte lansarea unui telefon pliabil, care va satisface fanii Android, iar Google Pixel Notepad pare s─â fie pretendentul la titlul de premiant.

image

Google pixel notepad, mai ieftin decât samsung galaxy z fold 3

Totu╚Öi, ce pre╚Ť va avea urm─âtorul telefon pliabil marca Google? Conform publica╚Ťiei Phone Arena, se pare c─â urm─âtorul telefon pe care Google ├«l va lansa va avea un pre╚Ť de pornire, pe pia╚Ťa american─â, 1.400 de dolari. Comparativ, telefonul dezvoltat de c─âtre Samsung, Galaxy Z Fold 3 are un pre╚Ť de pornire de 1.800 de dolari. A╚Öadar, urm─âtorul telefon de la Google va fi cu 400 de dolari mai ieftin dec├ót celebrul telefon dezvoltat de c─âtre Samsung.

Totu╚Öi, chiar dac─â telefonul dezvoltat de c─âtre Samsung pare ieftin, comparativ cu alte modele din aceea╚Öi gam─â, ace╚Ötia au transmis c─â au reu╚Öit s─â-╚Öi atenueze costul de produc╚Ťie prin intermediul volumui crescut de v├ónz─âri. A╚Öadar, pare greu de crezut c─â Google o s─â poat─â bate pre╚Ťul celor de la Samsung. Chiar ╚Öi a╚Öa, pe pia╚Ť─â exist─â deja telefoane pliabile la un pre╚Ť avantajos, iar telefonul produs de Oppo Find N are un pre╚Ť de 1.200 de dolari pe pia╚Ťa american─â.

C├ót despre Google Pixel Notepad, se a╚Öteapt─â ca acesta s─â aib─â procesorul Tensor, valabil pe modelele Pixel 6 ╚Öi Pixel 6 Pro, ce s-a remarcat foarte repede prin viteza sa de procesare a informa╚Ťiilor. ├Än acela╚Öi timp, este pu╚Ťin probabil ca dispozitivul s─â primeasc─â o camer─â foto pe parte din spate de 50 MP, similar cu a gamei amintite anterior, ci se va alege senzorul IMX363 de 12,2 megapixeli disponibil Pixel 5, care va fi ├«nso╚Ťit de o camer─â ultrawide de 12 MP. 

C├ót despre data de lansare, se a╚Öteapt─â ca telefonul Google Pixel Notepad s─â fie anun╚Ťat p├ón─â la finalul acestui an. ├Än acela╚Öi timp, este foarte probabil ca acesta s─â fie anun╚Ťat ├«n acela╚Öi timp cu Pixel 6A, ├«n cadrul evenimentului Q3.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg