Google Pixel Notepad, primul telefon pliabil al companiei

După o încercare forțată de a îmbunătăți ecosistemul Google, compania pregătește lansarea unui telefon pliabil, care va satisface fanii Android, iar Google Pixel Notepad pare să fie pretendentul la titlul de premiant.

image

Google pixel notepad, mai ieftin decât samsung galaxy z fold 3

Totuși, ce preț va avea următorul telefon pliabil marca Google? Conform publicației Phone Arena, se pare că următorul telefon pe care Google îl va lansa va avea un preț de pornire, pe piața americană, 1.400 de dolari. Comparativ, telefonul dezvoltat de către Samsung, Galaxy Z Fold 3 are un preț de pornire de 1.800 de dolari. Așadar, următorul telefon de la Google va fi cu 400 de dolari mai ieftin decât celebrul telefon dezvoltat de către Samsung.

Totuși, chiar dacă telefonul dezvoltat de către Samsung pare ieftin, comparativ cu alte modele din aceeași gamă, aceștia au transmis că au reușit să-și atenueze costul de producție prin intermediul volumui crescut de vânzări. Așadar, pare greu de crezut că Google o să poată bate prețul celor de la Samsung. Chiar și așa, pe piață există deja telefoane pliabile la un preț avantajos, iar telefonul produs de Oppo Find N are un preț de 1.200 de dolari pe piața americană.

Cât despre Google Pixel Notepad, se așteaptă ca acesta să aibă procesorul Tensor, valabil pe modelele Pixel 6 și Pixel 6 Pro, ce s-a remarcat foarte repede prin viteza sa de procesare a informațiilor. În același timp, este puțin probabil ca dispozitivul să primească o cameră foto pe parte din spate de 50 MP, similar cu a gamei amintite anterior, ci se va alege senzorul IMX363 de 12,2 megapixeli disponibil Pixel 5, care va fi însoțit de o cameră ultrawide de 12 MP. 

Cât despre data de lansare, se așteaptă ca telefonul Google Pixel Notepad să fie anunțat până la finalul acestui an. În același timp, este foarte probabil ca acesta să fie anunțat în același timp cu Pixel 6A, în cadrul evenimentului Q3.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net