Ce informa╚Ťii avem despre Google Pixel Watch? Dat─â de lansare ╚Öi ecosistem

24 ianuarie 2022

Pentru aceia dintre voi, ca ai dumneavoastr─â cu adev─ârat, care s-au ├«ntors la Android dup─â doi ani de utilizare a unui iPhone 11 Pro Max, marea ├«ntrebare este ce dispozitiv s─â folosi╚Ťi pentru a ├«nlocui Apple Watch care a ├«mpodobit ├«ncheietura acestui scriitor pentru aproape la fel de mult timp. Dar aceasta ar putea s─â nu fie o astfel de problem─â p├ón─â la urm─â, deoarece mult a╚Öteptatul Google Pixel Watch este de a╚Öteptat s─â fie lansat c├óndva ├«n acest an.

google pixel 5 jpg

Ce informa╚Ťii avem despre cel mai nou ceas inteligent de la Google?

La ├«nceputul acestui an, v-am ar─âtat red─âri ale designului circular al ceasului, iar luna trecut─â am postat c├óteva slide-uri de marketing ale dispozitivului . Ini╚Ťial, informatorul Jon Prosser a spus c─â se a╚Ötepta ca ceasul s─â fie dezv─âluit ├«n acela╚Öi timp cu linia Pixel 6, ceea ce nu s-a ├«nt├ómplat. Apoi, el a spus c─â Google a ├«mpins data ├«napoi la trimestrul curent al acestui an, care se ├«ncheie la sf├ór╚Öitul lunii martie.

Pentru cei mai mul╚Ťi, dup─â utilizarea sistemului de operare iOS, revenirea la clasicul Android poate reprezenta fie o provocare, fie o gur─â de aer. Chiar ╚Öi a╚Öa, cei mai mul╚Ťi anali╚Öti tech apreciaz─â iOS pentru integrarea ecosistemului Apple pe toate dispozitivele sale.

Chiar ╚Öi a╚Öa, nici Google nu se d─â mai ├«n spate ├«n privin╚Ťa aceasta. Tot mai mul╚Ťi posesori de Android au sperat la un Pixel Watch, deoarece va prezenta o versiune curat─â ╚Öi mult mai intuitiv─â a sistemului de operare Android. Ca o not─â informativ─â, telefoanele Google Pixel sunt recunoscute pe plan mondial pentru viteza cu care acestea se mi╚Öc─â, dar ╚Öi pentru ÔÇ×Androidul curatÔÇŁ cu care acestea vin. Asta s-ar traduce prin interfa╚Ťa clasic─â de Android, f─âr─â interven╚Ťia produc─âtorului, ca ├«n cazul altor telefoane ce ruleaz─â acest sistem de operare. De asemenea, softul cu care vin terminalele Pixel echipate le permite s─â realizeze fotografii de ├«nalt─â calitate, ca ├«n cazul celor produse de c─âtre Apple.

Totu╚Öi, ce ve╚Öti avem despre noul ceas inteligent dezvoltat de c─âtre Google? Conform informa╚Ťiilor furnizate de publica╚Ťia phonearena, noul ceas inteligent de la Google va oferi, precum ├«n cazul telefoanelor produse de ace╚Ötia, specifica╚Ťii de top, dar ╚Öi unele op╚Ťiuni ce vor fi disponibile doar pe ceasurile acestora. Printre informa╚Ťiile despre design care s-au scurs, avem c├óteva imagini despre modul ├«n care acesta va ar─âta, av├ónd un corp alc─âtuit din materiale de ├«nalt─â calitate, cu un ecran generos.

C├ót despre lansarea acestora sau prezentarea lor, avem doar data de 26 mai, fiind singura informa╚Ťie disponibil─â. De asemenea, nu au fost prezentate pre╚Ťuri de pornire pentru Google Pixel Watch, dar cel mai probabil, se vor pozi╚Ťia la un pre╚Ť similar cu cel al telefoanelor dezvoltate de c─âtre ace╚Ötia, peste media cu care ne-am obi╚Önuit. 

Prin lansarea Google Pixel Watch, compania ├«╚Öi va ├«mbun─ât─â╚Ťii semnificativ ecosistemul dezvoltat de c─âtre ace╚Ötia. Al─âturi de telefoanele din gama Pixel, dar ╚Öi c─â╚Ötilor wireless Pixel Earbuds, ecosistemul la care viseaz─â Google va prinde form─â.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg
FotoJet (4) jpg
masini electrice jpeg