Ce informații avem despre Google Pixel Watch? Dată de lansare și ecosistem

Pentru aceia dintre voi, ca ai dumneavoastră cu adevărat, care s-au întors la Android după doi ani de utilizare a unui iPhone 11 Pro Max, marea întrebare este ce dispozitiv să folosiți pentru a înlocui Apple Watch care a împodobit încheietura acestui scriitor pentru aproape la fel de mult timp. Dar aceasta ar putea să nu fie o astfel de problemă până la urmă, deoarece mult așteptatul Google Pixel Watch este de așteptat să fie lansat cândva în acest an.

google pixel 5 jpg

Ce informații avem despre cel mai nou ceas inteligent de la Google?

La începutul acestui an, v-am arătat redări ale designului circular al ceasului, iar luna trecută am postat câteva slide-uri de marketing ale dispozitivului . Inițial, informatorul Jon Prosser a spus că se aștepta ca ceasul să fie dezvăluit în același timp cu linia Pixel 6, ceea ce nu s-a întâmplat. Apoi, el a spus că Google a împins data înapoi la trimestrul curent al acestui an, care se încheie la sfârșitul lunii martie.

Pentru cei mai mulți, după utilizarea sistemului de operare iOS, revenirea la clasicul Android poate reprezenta fie o provocare, fie o gură de aer. Chiar și așa, cei mai mulți analiști tech apreciază iOS pentru integrarea ecosistemului Apple pe toate dispozitivele sale.

Chiar și așa, nici Google nu se dă mai în spate în privința aceasta. Tot mai mulți posesori de Android au sperat la un Pixel Watch, deoarece va prezenta o versiune curată și mult mai intuitivă a sistemului de operare Android. Ca o notă informativă, telefoanele Google Pixel sunt recunoscute pe plan mondial pentru viteza cu care acestea se mișcă, dar și pentru „Androidul curat” cu care acestea vin. Asta s-ar traduce prin interfața clasică de Android, fără intervenția producătorului, ca în cazul altor telefoane ce rulează acest sistem de operare. De asemenea, softul cu care vin terminalele Pixel echipate le permite să realizeze fotografii de înaltă calitate, ca în cazul celor produse de către Apple.

Totuși, ce vești avem despre noul ceas inteligent dezvoltat de către Google? Conform informațiilor furnizate de publicația phonearena, noul ceas inteligent de la Google va oferi, precum în cazul telefoanelor produse de aceștia, specificații de top, dar și unele opțiuni ce vor fi disponibile doar pe ceasurile acestora. Printre informațiile despre design care s-au scurs, avem câteva imagini despre modul în care acesta va arăta, având un corp alcătuit din materiale de înaltă calitate, cu un ecran generos.

Cât despre lansarea acestora sau prezentarea lor, avem doar data de 26 mai, fiind singura informație disponibilă. De asemenea, nu au fost prezentate prețuri de pornire pentru Google Pixel Watch, dar cel mai probabil, se vor poziția la un preț similar cu cel al telefoanelor dezvoltate de către aceștia, peste media cu care ne-am obișnuit. 

Prin lansarea Google Pixel Watch, compania își va îmbunătății semnificativ ecosistemul dezvoltat de către aceștia. Alături de telefoanele din gama Pixel, dar și căștilor wireless Pixel Earbuds, ecosistemul la care visează Google va prinde formă.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net